Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı maşallah Tesekkurler..
by serçe Nickli Üyeden Alıntı maşallah.... tesekkurler..
Maasallah,cici görünüyo yururu içinde istediginiz gibi olur insallah =)
GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Maasallah,cici görünüyo yururu içinde istediginizgibi olur insallah =) Cok tesekkurler sagolun...
maşallah araca, rengi de çok dikkat çekici...
Subaru Technica InternationaL PSN: ekduncan
Maşallah, arkadaşlar dile getirmişler ama bende söylemek istiyorum lipe acil el atılması lazım İyi günlerde kullanmak nasip olsun.
Dragger Nickli Üyeden Alıntı EMD insan değilsin
Maşallah Kazasız belasız kullan.
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Erdem K. Nickli Üyeden Alıntı maşallah araca, rengi de çok dikkat çekici... tesekkurler bakımı zor oluo bırz ama olsun...
Emre D. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, arkadaşlar dile getirmişler ama bende söylemek istiyorum lipe acil el atılması lazım İyi günlerde kullanmak nasip olsun. tesekkurler... aracı on kısmını bırz basabılırsem daha hos durucak bakalım...
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Kazasız belasız kullan. Tesekkurler cok sagolsun...
Maşallah kazasız belasız.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
ArMy Nickli Üyeden Alıntı Maşallah kazasız belasız. cok tesekkurler sagolunnnn
JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı maşALLAH selçuk iyi bakıyosun arabana.. Egzozla fotosunuda koyım dıcem ama mustafa abı ucunu ıcerı cevırdı =)
maşallah 1.6 16v bu speclerle ne oldu çok merak ediyorum. eline saglık allah kaza bela vermesin
sasuuke Nickli Üyeden Alıntı maşallah 1.6 16v bu speclerle ne oldu çok merak ediyorum. eline saglık allah kaza bela vermesin Cok tesekkurler... Ciddi bir artis oldu!
Maşallah.. arada sırada görüyorum yakından daha güzel duruyo
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Maşallah sporta.
aracın maşallahı var ön lip değişmeli bence..
Asıl sancı uyandığında..
maşallah çok temiz görünüyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları