Aykut106 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah.. arada sırada görüyorum yakından daha güzel duruyo Teşekkurler cok sagolasın...
baha38 Nickli Üyeden Alıntı Maşallah sporta. Teşekkurler sagolun...
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı aracın maşallahı var ön lip değişmeli bence.. Aracı basabılırsek daha hos durucak... Tesekkurler...
reddewill Nickli Üyeden Alıntı maşallah çok temiz görünüyor Sagolun...Teşekkurler
slcksrn Nickli Üyeden Alıntı Aracı basabılırsek daha hos durucak... Tesekkurler... görkem'e bastıramadık sen bas ESER bu konuda her anlamda tecrübeli bilgin olsun..
Asıl sancı uyandığında..
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı görkem'e bastıramadık sen bas ESER bu konuda her anlamda tecrübeli bilgin olsun.. inşallah... =)
maşallah rengıde cok gyusel cok dırı duryor
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı maşallah rengıde cok gyusel cok dırı duryor tesekkurler renk sıkıntı 1 gunde kırlenıo ama yapıcak bısey yok =)
slcksrn Nickli Üyeden Alıntı tesekkurler renk sıkıntı 1 gunde kırlenıo ama yapıcak bısey yok =) blırım bu renklerı hemen toz tutar ama ılk yıkanınca tadından yenmez
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı blırım bu renklerı hemen toz tutar ama ılk yıkanınca tadından yenmez aynen öle ama 2 gun gectımı eyvahlık oluo =)
slcksrn Nickli Üyeden Alıntı aynen öle ama 2 gun gectımı eyvahlık oluo =) benım böle bı renkte arbam olsa her yıkamdan sonra kaptırdım ıcerı toz gelmsın dıe herelde
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı benım böle bı renkte arbam olsa her yıkamdan sonra kaptırdım ıcerı toz gelmsın dıe herelde sorma bazen mıllet delırdın dıo mahallede delıye cıktı adım =) beyaz olsun cok ısterdım...
slcksrn Nickli Üyeden Alıntı sorma bazen mıllet delırdın dıo mahallede delıye cıktı adım =) beyaz olsun cok ısterdım... aynı dert bndede var arbya bınen nerdeyse ayakkablrnı cıkartcak o derce yanı
28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı aynı dert bndede var arbya bınen nerdeyse ayakkablrnı cıkartcak o derce yanı Atasehır Shellde gormustum 1 gece masallahı var senın aracında...
slcksrn Nickli Üyeden Alıntı Atasehır Shellde gormustum 1 gece masallahı var senın aracında... eyvlah saolsın bn goremdım dah sen bu taflardsın sanırım
Aracımın Short shifter ve Omp replika direksyonlu son hali Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Bu DB ye hastayım valla Şu an bunun üzerine göremedim Maşallah Adaş
kelalper Nickli Üyeden Alıntı Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.
maşallah çok güzel olmuş
Bana göre gözümde alıncak ve ciğerli olarak ilk sırada DB Clio var Tek geçerim valla Tüm clio sportların bulundugu bir rolling gecesi gene yapmam lazım DB ninde gelmesi lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları