çok sıradan gıbı geldı banada pek albenısı yok gibi...
Printable View
çok sıradan gıbı geldı banada pek albenısı yok gibi...
abi fotolar gayet güzel çekilmiş paylaşım için teşekkürler..
birkaç eksik var ama bizim millet sever yeniyi.. :)
tam bi hüsran iç kısım nedir öle yaa honda yazık etmişş civic e
devir göstergesindeki tasarım mantığı nedir ya 97-00 kasalar nasıl prim yapmasın Korelileri ayakta alkışlıyorum adamlar gerçekten yol alıyolar baktıkça hondadan soğuyorum jantlar arka tasarım neresini eleştirelim ki gerçekten hayal kırıklığı
igrenç olmuş hondaya yakışmamış hundai kia falan daha iyi duruyor bunun yanında :/
Ne enterasan bişe yapmışlar yaa nedir bu ? Üretimden sonra kapısını açıp biz naptık ya demediler mi acaba :D
Fotoğraflar için elinize sağlık,
Civic'te tırtıngen şıtrayzege olmuş.
Çok garip bir araç olmuş... İçide değişik ama bazı düğmeler çok kreste gibi :D
kia koup düşünme zamanı geldi :D
Bugun Honda Turkıye den Abdullah hocamız bızım servısı zıyaret ettı
bende hemen yenı cıvıc ıle ılgılı bı kaç soru sordum :)
Ilk olarak Motora da eskı R16 gore aynı yanlız Ust kapakta degısıklıkler yapılmıs ve yakıt sarfıyetını dusurmek ıcın ıslemler yapılmıs
-Direksiyondaki tıkırtı problemlerı tamamen giderilmiş
-Yuruyen aksamdakı problem gıderılmıs
-Frenlerdeki problemler giderilmis
eskı kasada yasana butun sıkıntılar uzerınde calısılmıs
Onun harıcınde arac yandan fena durmuyor ama
arkadan pek ıyı degıl bence :)
vti fiyatları biraz daha yükselir... =)
İç kısımda bu bölüm çok kötü olmuş. Aracın arka tarafıda hoşuma gitmedi.
http://www.gerigerivtecacarim.com/2012/newcivic/9.jpg
Bikac kare bumu oluyor , elinize saglık (: (:
Dıstan bence fena degil , icine gelirsek tuş takımı görüntü konusuna katılıyorum ve cok sasırıyorum honda koltuk ısıtma , ekranlı bisiler koymus helal valla..
hiç beğenmedim...
Merhaba Arkadaşlar,
Bence foto'lar çok başarılı olmuş ama araç hiç başarılı değil.Bir çok Honda ağırlıklı forum sitesinde bu yeni model tartışılıyor.Bende FD-6 aracımı satıp yeni model geldiğinde almayı düşünenlerden biriydim ama bu kasayı gördükten sonra bütün düşüncelerin değişti.Bu kasa Honda City'nin büyüğü resmen.Bence hiç bir tarafı başarılı değil.Bende FD-6 kasa var taraflı konuşmak istemiyorum ama dış dizayn'ı bence sedan bir araca göre çok kötü olmuş.İç dizaynında yapılan aktif yol bilgisayarı iyi olmuş ama başka her şey çok kötü duruyor bana göre.
Okuduğum ve duyduğum yorumlara göre Honda Bayilerindeki satış elemanları şimdiki kasadan sonra bu yeni kasayı nasıl satarız diye eğitimlerde-tanıtımlarda isyan etmişler.
Eğer gene Honda alacak olsam Accord veya yeni Civic HB. alırım(dizel seçeneği var Civic HB.de).
(Yeni civic HB , sedan modeline göre daha güzel)
Honda ailesine hayırlısı olsun...
isim satmıyor artık malesef...Öyle bi hale getirdilerki , kıçında CIVIC yazıyor diye kimse beğenmiycek bu sefer.
Yeni elantranın dş.aanı yesin diyorum başkada bişey demiyorum.
nedir bu 12.5 snden çektiğimiz :)