http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...19484783_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...38399003_n.jpg
Printable View
şimdi mutluhandan yeni geldim arkadaşlar güzelim arabayı leş etmişler ben sıfır araç alıcakdım yalnız geç kalmısız öbür kasadan ellerinde yokmuş artık bunada kanım hiç ısınmadı ve vazgeçdim araba almakdan sabahdan beridir bütün showrumları gezdim 50bin tl ye kdr düzgün bir araç yok otomatik vites ve dizel ağırlıklı piyasa berbat durumda resmen hayırlısı artık...
Böyle giderse Vti'lerin edeceği değerden 10 bin fazla diyenler ileride Ep,fn,fd lerin niye edeceği değerinden 20 bin fazla derler artıkın :)
wallahı ıcı dısı berbat bnce, helekı ıcı hakkaten cok kotu olmus.
bızxde 2004 kıa rıo war, ıc aksam kalıte bakımndan pek bı fark goremedım.
EK kasa dan sonrası yalan :D
paylaşım için tşkler fakat sanki eski kasası daha güzeldi:beuj:
sene olmus 2012 hala tıptronık olmayan otomatık vıtes...allahım akıl fıkır ıhsan eyle...ben hıc begenmedım...cherry stayla olmuş...
konsol la arka stoplar filan inanılmaz :D
FD6 cılar elindekilerin kıymetini bilsin bence..
2008 fd var güzel bi arba 32 liraya verilir beyler :D otomatik ful paket. sanruf dahil :D
hiç begenmedım honda gıttıkce kotuye gıdıyor bakalım nasıl olcak S:
yok abilerim ben kafayı dizel otomatik bi araçla bozdum artık 50bin tl bütcem var ama dizel otomatik olması şart ama hiç gzl araba bulamadım ceedlere bakdım biraz o paraya onlar var sadece sizce ne almalıyım...
ikinci el golf tdi a3 tdi filan güzel olur ama sıfır arıyosan bilemicem :)
Bugün inceleme fırsatı buldum
İlk izlenim: Kasa fark edilir derecede büyümüş FD ye oranla, özellikle arka tasarımda bu farkı direk anlayabiliyorsunuz. Bugünün C segmenti araçlarının bundan 10 sene öncesinin D-E segmenti araçlarından bile büyük kasalara sahip olmasının sebebi, her yeni kasada tasarımcıların sınıf fark etmeksizin kasayı büyütmesi. Evet bu durum yeni Civicte de var.
Arka tasarımı Toyota Camry'i andırıyor, ya da "Amerikanlaşmaya" çalışan japon firmalarının tasarımlarını desem daha doğru olur.
İç mekanı çok kötü bulmadım, resimlerden daha başarılı buldum diyebilirim. Yalnız koltuklar FD6 daki gibi sürücüyü sarmaktan çok, daha geniş-konforlu tasarlanmaya çalışılmış. Gözle gözükür elle tutulan yerleri mümkün olduğunda yumuşak-kaliteli görünümlü plastik kullanmışlar.
Ön tarafa geçtiğimde, tam "önünü fena yapmamışlar aslında" derken, kaputu açtığımda biraz hayal kırıklığına uğradım, kaputun çubukla tutulmasından çok, iç podya saçlarının kabak gibi ortada olması, ve çamurlukların iç tarafının herhangi bir plastik bakalitle kapatılmaması hiç hoş bir görüntü sunmuyordu. Halbuki EP kasa da yada FD kasada böyle bir görüntü ile karşılaşmassınız.
Motor R16B2 kodlu, alt blok aynı üst kapakta değişiklik yapılmış, zaten headers in olmamasından anlıyorsunuz pek bi değişiklik olmadığını :)
Ben bu araca baktığımda biraz daha "amerikan" pazarına odaklanılmış, gittikçe Toyota Camry'e benzeyen bi Civic gördüm. Full versiyonu 49.000 küsür TL ye alınır mı, bence alınır. Accent blue lar bile 40 küsür TL ye satılıyorsa bu araç bu paralara müşteri bulur. Rakiplerinin fiyat aralığı daha da yüksek, fiyatı bence yüksek değil bu sebepten. Ailevi bir araca ihtiyaç varsa bence tercih edilebilinir bir araç. Ama FD kasadan bu kasaya geçilmez çok ciddi bir gelişim göremedim ben işin açıkçası.
Bu yeni kasaların kodu "FB" diye geçiyor, fenerbahçelilerin ilgisini çekecektir :hehe:
ısınmaya çalışiym , biraz olumlu bakiym diye bidaha açtım ilk sayfayı ama yok...olmicak....
Konsol ve Arka Dizayn halinde güzel