Yemin ediyorum elentra daha kaliteli duruyor :D
Printable View
Yemin ediyorum elentra daha kaliteli duruyor :D
Kimse üzülmesin yarın Mugen bi body kit getirir bi 5cm yay 4 tane guzel jant teyp icinde zaten necvox 15 ocakta getiriyomuş. Oldu bitti iste. Buda sarar aslan gibi. :)
pek beğenmedim olmamış
http://farm8.staticflickr.com/7167/6...acddc3e3_b.jpg
Göz alışacak gibi. :)
- Konuda begenmedim şekli yapanlar 6 ay sonra araca parcalar vs gelmeye baslayınca. Civice *** sürdürmezler:D ( bende dahil :D )
yeni her zaman iyidir :)
bugun sordum yenı kasa typer gelmıcek dedıler
honda cıty'den bozma olmuş gibi arkadaşların dedigi gibide orta konsol berbat ...
Bu aracı neresinden tutarsan tut elinde kalır.. Gidip inceledik; 3-5 donanım eklenmesinin dışında başka bir albenisi yok. Yani aracı geçmiş yıllara götürmüşler..
Kısacası olmamış.. Bayiye gelen her 10 kişi den neredeyse 9'u olumsuz yorum yapıp satış temsilcilerinin canını sıktı..
teyp kısımı olmamış kısıtlayıcı gibi dijital klimanın kademe dügmenisinin baslamalı olmasına takıldım sadece :D
yanlız unutmamak lazım özellikle bi iki jenerasyon öceki kore araçlarındada gördüğümüz gibi tr de aracı kasası değil , motoru sattırır...Şöyle 1.6 stock 130+ hp bi dizel getirebilseler alayını sollar satış rakamları , ve bi bakmışız alışmış gözlerimiz :D
Guncel makyajli kasayi tuple beraber 45 liraya falan veriyorlarmis, bu yeni gelen kasada LPG kampanyasi var mi accaba? Servis garantili veriyorlarsa lansman fiyati olrak elegance'i 49 liraya veriyorlarmis galiba, almayi dusunuyoruz
ziçmışlar 2011 ler patlama yapar bence:)
iç mekan ve arka tasarım rezalet
fd6 kasa daha da değerlenir
Eski kasası daha iyiydi , bu citynin hormonlusu gibi olmuş ..
Çok kötü :( Belkide civicin en kötü kasası olmaya aday. Konsol felaket.
Tasarım olarak fena değil aslında
fakat orta konsol rezalet
FD kasa kesin tavan yapar bu saatten sonra....