ön japon arka çin olmuş resmen
Printable View
ön japon arka çin olmuş resmen
büyük fıs.
ön tampon wv grubundaki araçlardaki gibi (polo-jetta vs)
fiyat 49binlerdeyese satilir ama hem motor hemde tasarim gerilemis gibi...
bende 12.5 saniyeye takilanlardanim...
içine etmişler bu ne yaaa
Çok güzel inceleme yapmışssınız, fotoğraflar çok kaliteli, teşekkürler..
bayiye gırıpte yeni city bu mu dıye soran çok kişi var emın olun.şahsen bende hiç begenmedım.fd6 çok çok daha guzel.burda arac gelmeden sipariş veren ancak aracı gorunce vazgecen 2 kısıyı bızzat ben tanıyorum.sonuç hüsran.
çok yazık 6 senelik beklentinin sonu tek kelimeyle hüsran...
chevrolet kalos-honda city-toyota corolla kırması bir şey olmuş bu...
her tarafını modlasan yine de görsel olarak adam edemessin bu arabayı...
hele o ön torpido nedir öyle allah askına yaa!!
yeni hyundailer kialar daha yakışıklı.
böylesi bed, dizel seçeneği olmayan aracı kim alır bilemiyorum açıkçası...
O vites ne o vites
bu crz lerı hatchbacklerı yapan hondayla aynı fırma olamaz bu bızı yiyolar bence :soru:
çokk kötü olmuş, arkası corollaya benzese öpüp başınıza koyun camry ye benziyo, iç mekanı anlatmaya gerek yok rezillik ötesi kalitesiz ve tasarımsız.
camry görmek isteyen için
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...RvgIHz5-oLf5eV
arkası yeterince çirkin olmamış bence.. biraz daha çirkin yapabilirlermiş
:confused::confused::icon_wack:beuj::beuj:
http://www.hizliupload.com/di-N5ZX.jpg
http://www.hizliupload.com/di-OPYV5BWI.jpg
Öncelikle fotolar çok detaylı ve kaliteli oldugundan teşekkürü borç bildim.
Arabaya gelicek olursak dış aksam olarak kantlar haricinde çok başarılı buldum ama fd kasanın jantlar kasaya çok yakisiodu bunun jantlar havada kalmış bence. İç kısım gene fd ninkine oranla özellikle ortası bomboş kalmış bı esnetiklik stortiflikle karışık ailevilik göremedim geri kamera cuk oturmuş klima ayar dumelerini yuvarlak yapsalarına daha güzel olurmuş koltuk ısıtma dumeleri ile aux girişinin yeri çok güzel olmuş vites zemini ve tipini beğenmedim çok sade boş kalmış gene fd deki esnetiklik yok direksiyon fd nin yanına yaklaşanaz zaten kısaca kendi fd mizi iç tasarım olarak değişmem donanım olarak değişirim dış tasarım olarak ikiside cazip.
Kokpit çok kötü olmuş bence. Bizdeki 2011 model olanı çok daha kaliteli duruyor.
Yerden yükseltisi arttırılmış bir önceki kasaya göre.
Ben beğenmedim açıkcası.
Bir önceki kasayı satıp da bunu almam açıkcası..
jdm stopları bu kasalara daha cok yakışıyordu bu stoplar hiç hoş görünmüyor.
dashboard geely den alındı sanırım..
ön tarafı hoş gerisi yalan eski fd6lar daha güzel
genel olarak 3.dünya ülkesi aracı gibi olmuş
bu arac sınıfta kalır , eskı hondalar prım yapıcak gıbı gorunuyor
fd 6 kasa daha ıyı duruyor bence bu kasadan
Öncelikle fotograflar için teşekkürler emeginize saglık :)
Yeni civic e gelecek olursak iç mekan çok vasat bana göre.albenisi yok çok sade kalmış.
Belki kullanışlı olması acısından böyle tasarlandı fakat göze de hitap etmesi lazım.
Fd6 nin iç mekanı göze daha hoş geliyordu.
İnşallah bu modelde es7 ve fd6 larda olan,arkanın aniden kopması ve fd6 lardaki fren sorunlarına çözüm bulmuslardir.
Kız arkadasım dün takas için bayiye uğramış otm.sunrooflu modeli için 49.000 tl demişler.
direksiyon; gostergeler neyse ama radyo, klima igrenc.. cok kotu bir tasarim olmus.
ben gördükçe beğenmeye başladım... içi hariç dışı özellikle önü güzel duruyor..
arka taraf tavuk g.tüne benzemiş
0-100 12.5 diyor ya el insaf
Ne olacaktı 0-100 5 sn mi ? o kadar uzun oranlı bi sanzuman agırlık zaten belli gucde cok matah degil 125 ps ne bekliyor bu 0-100 den sikayet eeden arkadaslar anlamıs degilim :D
Bizim peder beyde bekliyordu bunu, kendinde su an fd sedan var. Fakat dizelinin olmadığını duyunca yıkıldı :) Fd otomatigin yakıtından memnun degi. Bununda pek farklı olacagını sanmıyorum zaten sehir ici veriside 10 lt diyor katalogda. Honda artık su kasaya bi dizel koymalı bence, Hb dizel gelicekmis ama oda 1 sene sonra diye duydum.
çok lanet bi civic oldu bu.
ben çok beğendim valla accorda benzemıs sankı
orta konsul dizaynnı tofaş bile böyle cizmezdi notum 3
yerim ben böyle cıvıc ı aleeen akcıvıc seni
verileri gayet güzel bence. 0-100 = 9.7 sn 200 max.hız ..
bugün trafikte canlı gördüm güzel duruyodu beyaz rengi...
Yakından tanıma fırsatı bulduk teşekkürler. Orta konsol albea gibi olmuş,kötü :P :)
ben sıyah(beyaz mart teslımı ve zamlı fıyat) duz vıtes premıum aldım (subat 13 gıbı teslım olacak)
oncelıkle honda' ya hayrandım bu yuzden one cıktı
her turlu modıfıye ye yatkın
sonra bu donanım astra golf jetta'da 53bın uzerıne cıktı kı ben 45,4 e aldım
motor ıcın soylenenler var vw 1.6 105bg'lık motoru kac yıldır kullanıyor ***** ayrıca pıyasa 1.4 asırı beslemelı araclarla dolu ve lpg uydurulamıyor (honda brc ıle anlastı)
ıcı bı double&navıgasyonlu teyple cok sık olur
fd kasadakı kronık sorunlar gıderılmıs
araba aksam test edınce ıcerıdekı aydınlatmalar econ ozellıgı I-mıd ekran fazlasıyla guzel
evt arkası gercekten kotu ılk ısım plakalıgın yanındakı far uzantılarını fılmle kaplamak olacak
fd kadar spor bır gorunumu yok ama bu zamanda sıfır bı araba alınacaksa en mantıklı secım suan gercekten cıvıc...
Şehir içi tüketim:10.0lt ... Dizel olsun yaa :)
Test sürüşüne cıktım.Adamlar hala torpito ya yavaşlatma koymamıslar, lakk diye iniyor.4 camda halen auto yok, ayrıca on konsol gece guzel fakat tasarım olarak fn2 kadar basarılı degil.Hele kasa yıktı benı tam anlamıyla.Aradıgımı bulamadım.Almaktan da vazgectim.
Yol tutus, sessizlik, ve kaliteli iç dösemeler guzel fakat, icime sinmedi pek. şoktayım suan.