Öncelikle fotolar çok detaylı ve kaliteli oldugundan teşekkürü borç bildim.
Arabaya gelicek olursak dış aksam olarak kantlar haricinde çok başarılı buldum ama fd kasanın jantlar kasaya çok yakisiodu bunun jantlar havada kalmış bence. İç kısım gene fd ninkine oranla özellikle ortası bomboş kalmış bı esnetiklik stortiflikle karışık ailevilik göremedim geri kamera cuk oturmuş klima ayar dumelerini yuvarlak yapsalarına daha güzel olurmuş koltuk ısıtma dumeleri ile aux girişinin yeri çok güzel olmuş vites zemini ve tipini beğenmedim çok sade boş kalmış gene fd deki esnetiklik yok direksiyon fd nin yanına yaklaşanaz zaten kısaca kendi fd mizi iç tasarım olarak değişmem donanım olarak değişirim dış tasarım olarak ikiside cazip.
DR. OWL
Kokpit çok kötü olmuş bence. Bizdeki 2011 model olanı çok daha kaliteli duruyor.
Yerden yükseltisi arttırılmış bir önceki kasaya göre.
Ben beğenmedim açıkcası.
Bir önceki kasayı satıp da bunu almam açıkcası..
ön tarafı hoş gerisi yalan eski fd6lar daha güzel
genel olarak 3.dünya ülkesi aracı gibi olmuş
Öncelikle fotograflar için teşekkürler emeginize saglık
Yeni civic e gelecek olursak iç mekan çok vasat bana göre.albenisi yok çok sade kalmış.
Belki kullanışlı olması acısından böyle tasarlandı fakat göze de hitap etmesi lazım.
Fd6 nin iç mekanı göze daha hoş geliyordu.
İnşallah bu modelde es7 ve fd6 larda olan,arkanın aniden kopması ve fd6 lardaki fren sorunlarına çözüm bulmuslardir.
Kız arkadasım dün takas için bayiye uğramış otm.sunrooflu modeli için 49.000 tl demişler.
direksiyon; gostergeler neyse ama radyo, klima igrenc.. cok kotu bir tasarim olmus.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
ben gördükçe beğenmeye başladım... içi hariç dışı özellikle önü güzel duruyor..
Ne olacaktı 0-100 5 sn mi ? o kadar uzun oranlı bi sanzuman agırlık zaten belli gucde cok matah degil 125 ps ne bekliyor bu 0-100 den sikayet eeden arkadaslar anlamıs degilim
Bizim peder beyde bekliyordu bunu, kendinde su an fd sedan var. Fakat dizelinin olmadığını duyunca yıkıldıFd otomatigin yakıtından memnun degi. Bununda pek farklı olacagını sanmıyorum zaten sehir ici veriside 10 lt diyor katalogda. Honda artık su kasaya bi dizel koymalı bence, Hb dizel gelicekmis ama oda 1 sene sonra diye duydum.
ben çok beğendim valla accorda benzemıs sankı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
orta konsul dizaynnı tofaş bile böyle cizmezdi notum 3
yerim ben böyle cıvıc ı aleeen akcıvıc seni
verileri gayet güzel bence. 0-100 = 9.7 sn 200 max.hız ..
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)