0 dan kalk bir sigara yak, bi çay iç 100 e çık!! bu nee yaa hondasın sen, tek haneli rakamlarda 100 ü görmesi lazım, ben bir artısını göremedim ve begenmedim, forever EG - EK diyorum
0 dan kalk bir sigara yak, bi çay iç 100 e çık!! bu nee yaa hondasın sen, tek haneli rakamlarda 100 ü görmesi lazım, ben bir artısını göremedim ve begenmedim, forever EG - EK diyorum
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Forever EK.... beni hondacı yapan kasadır EK...![]()
yeni civic demeseniz yolda görsem yeni city gelmiş derdim.. olmamış bence.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
ön tampon wv grubundaki araçlardaki gibi (polo-jetta vs)
History;
fiyat 49binlerdeyese satilir ama hem motor hemde tasarim gerilemis gibi...
bende 12.5 saniyeye takilanlardanim...
içine etmişler bu ne yaaa
Çok güzel inceleme yapmışssınız, fotoğraflar çok kaliteli, teşekkürler..
bayiye gırıpte yeni city bu mu dıye soran çok kişi var emın olun.şahsen bende hiç begenmedım.fd6 çok çok daha guzel.burda arac gelmeden sipariş veren ancak aracı gorunce vazgecen 2 kısıyı bızzat ben tanıyorum.sonuç hüsran.
BaYTaR MURO
çok yazık 6 senelik beklentinin sonu tek kelimeyle hüsran...
chevrolet kalos-honda city-toyota corolla kırması bir şey olmuş bu...
her tarafını modlasan yine de görsel olarak adam edemessin bu arabayı...
hele o ön torpido nedir öyle allah askına yaa!!
yeni hyundailer kialar daha yakışıklı.
böylesi bed, dizel seçeneği olmayan aracı kim alır bilemiyorum açıkçası...
bu crz lerı hatchbacklerı yapan hondayla aynı fırma olamaz bu bızı yiyolar bence![]()
çokk kötü olmuş, arkası corollaya benzese öpüp başınıza koyun camry ye benziyo, iç mekanı anlatmaya gerek yok rezillik ötesi kalitesiz ve tasarımsız.
camry görmek isteyen için
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)