Cok iyi oldu bence ya cok hosuma gitmeye basladı benim. belki iç tasarım için aynı şeyi söyleyemem ama dış tasarım cok hoş oldu bence. fiyatı da iyi, garantili kapsamında takılan LPG kitiyle tercih edilir bence.
![]()
Cok iyi oldu bence ya cok hosuma gitmeye basladı benim. belki iç tasarım için aynı şeyi söyleyemem ama dış tasarım cok hoş oldu bence. fiyatı da iyi, garantili kapsamında takılan LPG kitiyle tercih edilir bence.
![]()
Yukarıdaki foto FA kasa civic si. amerikada satılan kasa.
Türkiyede satılan civic lerin bagajdaki geri vites lambalarını hangi babayiğit iptal edecek acaba merak ediyorum.
Bu arada bu TR deki civic lerin kasa kodu nedir?
Kafadan güzel gelmeye başladı gözüme gördükçe ama o arka tarafı hiç bir zaman beğenmicem.
Geri vites lambaları tam bir fail
geçen gün servise gidince baktım beyenilcek gibi değil arkası çok çok kötü hiç iyi durmyo ama kırmızı ci crz vardı çok iyiydi 62 bin istiyolar biraz fiyatı fazla ama güzel araba.
Arkadaşım aldı elegance otomatiğini..eskisine nazaran gidişi daha berbat tabi bu econ tuşunda böyle..şuan km ye 462 krş yakıyor.Çok yüksek ve görüş açıları kısıtlı kör noktalar var yani..bana çok dandik geldi malzeme kalitesi..Her yerinden birşeyleri kapatmak adına fire vermişler süspansiyonları çok sert..
Tüpüyle beraber 53 bine maal oldu fakat tüpünü aracı teslimden 1 ay sonra takıyorlar henüz takılmadı..
Hiç tavsiye etmem tek güzel özelliği orjinal ekranlı yol bilgisayarı ve ön iki koltuk ısıtması dışında fıss..
![]()
fotoğraflar ve bilgiler için teşekkürler üstad emeğine sağlık.Bu arabayı ne zaman görsem acaba severmiyim die tekrar tekrar bakıyorum ama yokfarlar ve stoplar bozmuş.Aracın kaslı yapısı bozulmuş.mekanık ve elektronik olarak geliştiyse ne mutlu
Ben beğenmedim. Tek gerçek Vtec2![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)