özgür perfect kardeşim :)
tolga seninde ellerine sağlık ;)
Printable View
özgür perfect kardeşim :)
tolga seninde ellerine sağlık ;)
motora bak kurban olurum yaa. :D
süperrrr siniz walla süper süper süper
Ellerinizze sağlık,mekan güzel,araba güzel,çekenler usta.. :)
HDR leri bende sewemiorm oldum olası hoşuma gitmio ya
elinize sağlık Arkadaşlar, özellikle hareket halindeki fotoğrafları çok beğendim :)
araca masallah cekenlerınde elıne saglıkda su photosop ısı ne nokta ne tram bırakıyor rutusuz cekımlerınız daha bı lezzetlı oluyor arkadaslar.
kendi adıma söylüyorum bahsettiğin şeylerin hiçbiri yok benim fotolarımda,auto level ve contrast veriyorum sadece.
valla biri sizi durdurmalı, yakında usa falan sızıp spy olacaklar şerefsizim... elleriniz dert görmesin...
elestırıye acıksanız abınız olarak bazı seyler solemek ıstıyorum resımlerle ılgılı musade edersenız
fotolarda yapılmamış şeyleri örnek olarak brush vs söylememek kaydıyla açığız tabi ki eleştiriye
kulladıgınız makıneler zaten cozunurluklerı yuksek resımler solekı 90 cm enındekı bı resmı 12 cm kuculltugunuzde veya resolatıonu gırdıgınız olcuyle beraber gırdınızde
cekımde olusan tram ve detaylar tamamen duze dusuyor tram dıe bısey kalmıyor artı ustune auto cektıgınızde zaten olmeye yuz tutmus detay dıs cekımler ıcın soluyorum bunları hatlar koyulasıp gozukmuyor demek ıstegım yapılan cekımlerı ekrana gore degıl olusan renklerın nokta degerlerıne gore verırsenız cok daha basarılı olcagını dusunuyorum
bu yazıdan anlayan biri varsa bana biri açıklasın
mauehauehauheauheuaheuaheuhfuhfsuaghdfsgfshsdgfasj fhgnjkff :D :D :D :D :D
muhahauhehehaheheheaıe... :) ulan emre tüm pislikler senden çıkıo...