sen bnide al baqim sıkıldım bu yağmurda
Printable View
Vay high one vay...
Tubiler çok fenaydı canlı canlı izleme, dinleme fırsatı bulmuştum, Can arkadaşımın s2binindeydik, denk gelmiştik bu araçla, arka arkaya yanlamıştık falan.. Maaşallah diyorum, Allah, hakkıyla kazanana daha çok versin.. Resimler de çok güzel arkadaşlar, elinize sağlık...
low rider resimlerin çok güzel, elinize sağlık
mımar sınan guzel sanatlar grafık tasarım mezunuyum.1989 dan berı meslegım bu resım e basladıgımda ne shop vardı karanlık odada sıyah beyaz resımler gelırdı onları
acılı flım cıkısını alır rutusunu sıyanurler koyulastırır fıkserle acardım.senelerce renk ayrım uzmanı olarak calıstım.noktayı tramı cok ıı bılırım.cen ajans greyde 4 sene creatıv dırektor olarak naıl kecelıyle calısmıs bınlerce resım cekmısımdır bu resımlerın cogu basılı yayında yayınlanmıstır ozel sektorde.
Maşallah çok güzel foto çekmişsiniz akadaşlar.
Tabikide saygı duyuyorum konu hakkında eğitim almış kişilerin bilgileri önemlidir.
süpperler bayıldım...ellerinize sağlık :)
Harika resimler, ellerinize saglık :)
behzat abi bunladamı yan gittin yoksa düzmü =)
fotograflarin hepsi birbirinden bašarili gercekten guzel cikmish hepsi ellerinize saglikaraclara yorum yapmiyorum gerčekten čok guzeller..
buarada RESiM degil FOTOGRAF..;)
430 un sahibi fena söfördür masallah güzel cıkmıs araba yaw :) behzat gokart alcaktık ulan hala almadık hoop :)?
dayının keyfi yerindeydi dün estirdi yine :)
dayı bu ay sonu pistte estircek bende arkasından takip etcem :)
sen onu takipedemesssi n:)
saygı duyuyorum çok güzel olmuş fotoğraflar
bi kamara alalım şöle göz bebeğini takip edeninden falan:D