tram nedır nokta nedır bılmıyomusunuz cekım yapan arkadaslar resım cekerken neye gore cekıyosunuz
Printable View
tram nedır nokta nedır bılmıyomusunuz cekım yapan arkadaslar resım cekerken neye gore cekıyosunuz
ben zevk için çekiyorum kendim için çekiyorum,kıla tüye takılmıyorum pek,tram nedir nokta nedir onuda bilmiyorum,profesyonelde değilim amatörüm.çekmek için illa bilmek mi gerekiyor acaba??
Elinize saglık caneyler,
Severek izliyoruz :icon_tup:
sağolasın kardeşim
aslında gerekiyor.. ama sizin bir iddanız yok, sadece amatörsünüz ve elinideki makinalarda tramları tek tek ayırıcak bir boyutta resim çekmiyor (çeksede cok keskin olmadıgından dolayı göremiyosunuz..
Fotograf cekerken önce bazı kuralları ögrenmek şart evet bu bi gerçek ama dedigim gibi siz bu işi hobiniz için stress atmak için yapıyorsunuz.. Size bu yüzden tram bi anlam kazandırmayacaktır ama..! photo shop işine girdiginizde (bu tür bilgileri ögrenmek çok daha önemli)
Oyy oyy oy .. :) Gerçekten ciddi ciddi çok iyi işler çıkmaya başladı :) Elinize emeğinize sağlık.. Gerçi Oz' a daz teşekkür lazım modelleri o buluo :D
ben iyiyim süperim kartpostallık resim yaparım demedim bugune kadar.bi hedefim amacım yoq sercanın ve özgürün dediği gibi hobi amaçlı zevk için resim çekiorum.auto mode u hiç kullanmıorum.ayarları deneme yanılma şeklinde yapiorum.makinam sony dsc v3.photoshop programım bile yoq.
saygılar
resimler güzel çok güzel..mekan nere özel değilse?
beyler bakın f430 benim yakın bi arkadaşımın inanınaraba normaldede gayet güzel duruyor nokta idi tram idi okey ama bu arklar photoshop klulllanmıyor hatta tolga da olduğunu bile sanmıorum resize programı ile çekiyorlar yusuf abi sen nekadar iyi biliosun yahu resimçekmeyi bi an sen deilmisin acaba dedim ;)
masallah ikinizde neler yapıonus bole :D
Elinize sağlık..
tolga ayıp ya o kadar sogukta beklettiniz okadar uğraştırdınız bu kadarcık mı fotograflar:)
cep telefonuyla cektiklerimi verim ugra bi ara:)
elinize sağlık güzel fotolar....
Araç güzel çekimlerinizde alışkanlık yapıo okulun yolları hergün gitmek sıkıcı olsada güzel bi yönünü gösterdiniz teşekkürler.Ayrıca en güzeli amatör ruhla yapılan çekimler gayet güzel ve göze hoş gelio güzel serileriniz bekliyoruzzz:):)Tebriklerrr
sarac bu sitede herşey amatörce Zevki bu :)