Masallah kukuya![]()
Masallah kukuya![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
kuku bisey yapsin seni tobe tobe..čakma GT seniswaptan sonra konusalim kanka
cok coktteskurler..TT_BOY Maşallah onurcum çok güzel aracın,kazasız belasız
teskur ettimm...meta-R maşallah kazasız belasız....
saol canim..B!Rtan kazasız belasız kanka.
sagol sefacim sanada cok teskurler..Sefa_vts lagtaz kardeşim Kazasız belasız cezasız MAşşallahı var
Maşallah The Lag King !
renk çok çılgın gzl olmuş kazasız belasız![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
yaa herşey iyi hoş ta renk biras garip geliyo gözüme kazasız belasız![]()
ahuauhauhauhauhauhuah n demek istion sule sule
ya renk konusunda ilk bašlarda turuncu sari sedefli dušunuodum sonra baktim burda kaynio dedim farkli olsun bare boyle yaptim renk gercektende farkli her fotoda farkli cikio her acida farkli gozukuo bule .pne .ust gibi bisey![]()
- K -
________
Dr.Ecu
valla bnde taksi sarı karbon kaput falan daha fenalarda olurdu swapla beraber![]()
o zaman kaput yok specdaha hafif
![]()
GÜzel güzel kazasız belasız onur.
Bu arada farlar marea veya bravo farlarımı bana mı öyle geldive bir soru deha plaka neresi yahu ?
zuhahuauhauhauhahu
sanayi diil FIAT service 4ever![]()
EREL plaka bosna hersek on farlar dedigin gibi marea fari ama bravoda olabilir bravo kasasinda hgt kullaniyo benim bildigim mercekli farlariama ben marea fari die siparis ettim bunlar 2.takim 1takimdan sadece sol kaldi elimde saglam yedekte duruo
3gunluk far
ahaha isteyene satarim duyrulurrrr..
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
plaka bosna hersek unutmušum yazmayi...bosnadan sevgilerle
aauhauha yazmišim yukarda ulan hatun kafa birakmadi neyse šimdi tobe tobe..
- K -
________
Dr.Ecu
guzeldir kendilerisagol
bu arada mercekli farlar pijamali far arasinda dunya kadar fark var gorunus bakimindan
kaput ayarlari yapilirken 2.el ppijamali farlarla yapildi ašik olmuštum bittigi zaman merceklifarlari taktiimizda bayilasim gelmišti
hehe
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)