Benim ilgimi tırların iç mekanı yani yaşam alanı konsepti oluşturduğu kısım çekti adamlar resmen küçük bir modern yaşam alanı sunmuş tırın içinde bir an içimden keşke böyle bir tır ım olsa dedim :d
Benim ilgimi tırların iç mekanı yani yaşam alanı konsepti oluşturduğu kısım çekti adamlar resmen küçük bir modern yaşam alanı sunmuş tırın içinde bir an içimden keşke böyle bir tır ım olsa dedim :d
yani tır aldık bizde 2012 mercedes actros 1844 tam otomatik henüz 300 km de![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
bu aragazı videoları neyin kafasıymış yaw.. hatatatatatataaaa hatatatatatataaa eeee so what?
Pehlivan krikolar var yada çift kriko ile kaldırıp değiştiriyorlar
Tam otomatik ve yarı otomatik olarak var zaten
[SIGPIC][/SIGPIC]
R420
R420 Topline
R420 Highline
+bonus
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bu tırlar kaç km hıza kadar çıkabiliyor ? geçen yaz t.dağ giderken 140 150 falan dorseli bi tır kıçıma girip sellektör atmıştıda ondan soruyorum
Livestrong
Arkada cam yoktu bide v8 lerde farklıydı ayrıydı o yüzdendeBizde yapma kasa v6 vardı (motor şanzıma 302 kasa v6) amcamda da yine yapma kasa v8 vardı 302 motoru üstüne.Hasta olurdum heybetine daha 6 yaşında falandım ama dün gibi aklımdadır. Kendi ağırlığı kadar römork çeker tın demez demişti babam uzun yıllar önce v8 için..vurgusuyla aklımda kalmış o lafı. v8 nasip olmadı hiç 87 model orjinal v6 mız olmuştu sonra 304. V6Sıfır ayarındaydı yepyeniydi 10 yıllık olsada.Ey gidi çocukluk..Yıkarken fırçayı vermezdi babam elimden kaçırırım boyasına zarar veririm diye oturur bir köşeye küserdim biri gelsede lastikleri yıkasa derdi sonra benim duyabileceğim şekil , koşardım , dünyada daha güzel bir şey olamazdı o yaşlarda benim için
Dev gibiydi o lastikler canım çıkardı koca fırça
Hayallerimden koparttılar beni ya gecenin bu saatinde bitirme tezi için bina tasarlıyorum
Lanet olsun böle sisteme
daf otobüs vardı bizde 1.5 katlı jumbo diye geçiyor piyasada aynı şanzıman onda vardı ama man şanzımanıydı sanırım sonradan gelmişti o otobüse. 4ağır 4seri.Seri 4. vitesin sonu yok derdi babam hep ne v8 gelebilirdi yanında ne 403Tabi yakıt alırkende farkını koyuyodu ortaya..Sağ kolunda hatırası kaldı babamın sızlar söylenir arada eskiden kalma hatıralarım diye
![]()
Daf fena gidiyodu yolu buldumu. 4 ağır 4 seri 8 vites.Kastamonuya gidiyoduk hiç unutmam 160 ı çok rahat geçmişti dahada gideri vardı bir gram zorlanma yok.Bir vınlaması var o hızda dün gibi hatırlıyorum yarıp geçiyodu koca araba rüzgarı.Trevogadan 10 cm daha yüksekti sanırım 403 yanında yavru kalıyoduÇok yakıyodu ama ya kullanmaya şöförde bulunmuyodu.hasta etti o araba babamı.Az kalmadı yollarda gereksiz şöförler in şanzımana acemilikleri yüzünden .
tabi şimdiki gibi değil imkanlar o zamanlar foto vs pek yok.Bunun alt katı iptal edilip bagaj + vip salon yapılmış haliydi bizdeki.Köşeli koltuk , wc , mikrodalga , buzdolabı falan ev gibiydi.Televizyonlar bilgisayar monitöründendi hiç unutmamEn güzel yanıda şöför köşkü ayrıydı yolcudan.Üst katın en önünde yolculuk ap ayrı bişeydi zaten.. önü arkası 403e benzetilmeye çalışılmıştı bizdekinin birde. Ölçüleri büyük olduğundan orjinal 403ün bi kaç ölçek büyütülmşüş haliydi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)