eğer düzügn araba alırsan volvodan memnun kalmaman imkansız bi gün boluya düşersen cidden haberim olsun çaıyımı iç
eğer düzügn araba alırsan volvodan memnun kalmaman imkansız bi gün boluya düşersen cidden haberim olsun çaıyımı iç
körler sağırlar
kullanan adam senı ıı kandırmışneyse arz talep meselesı
kullanandan kaynaklıdır dıyosun gerızekalının bırı scaanıa ya akis kestırmış konusuyorsun benım arabalarım hergun dagda kendım kullanıyorum sıkıntı olmadı uzrınde kı akisler orıjınal akıslerı gel servıse sokalım bı bakalım 50 tondan assagıyada atmıyorum blok mermerı mersedesımde cerli defransıyel..
Ben diorumki gel yanina bindiriyim gidermi gitmezmi gor kandirma yok ayda 4 sefer atabilen adam
Neyse sana yazmicam scaniadan devamvolvo cop
![]()
körler sağırlar
kardesım ayda 4 sefere ne var ya kac km yapıyo seferde onu soyle bana karayolunda kac km ve bos dolu caslısıyor buyuk ıhtımalle ben kendım pazartesı baslıyorum burdurdan ızmıre izmirden anyalyaya 1160 km seferım 3 sefer atıyorum 3500 km yol yapıyorum ortalama haftalık 1,5 ayda bakımı gelıyor aracın ınanmazsın sende neyse)) umıt var denızlılı tanıyorsan kendısı ıı bılır benı 20 ada 97 plakalı 106 sı olan
) ona sor yahu
![]()
yahu ben niye inanmıyım ben sana diyorumki bu şekilde oluyor ve yılda 2012 yılında 160 bin km nin üstünde yol yaptı tam net kmsini yazarım unuttum ha şu var böyle sefer çok atamazsın araba atsa vücudun biter bu her zaman yapılan bişi değil dayanılabilecek bişi değil
eğer iran tarafına transport çalışan tanıdıkların varsa pmden detay yazıcam muhtemelen tanıyorlardır direk net üstüne yazmak istemedim
körler sağırlar
sağlamlık konusu geçmişken bende tam içinde olmasamda hergün tarttığımız tır ve kamyonlardan bahsediyim. Cem uzanın çimento fabrikasından çıkma 10 teker +remorklu 270 MAN'lar basar 42.000 le geçiyorlar ve insanın taksi ile giremeyeceği yerlerden yağmurda çamurda çıkıyorlar. Ve 1840 axorları kullanıyor burdaki tüm oduncular. Hem masrafsız hem yakıtı az diye. Hatta Facede denk geldiğim bizim buranın tırlarından biki foto koyuyorum.
![]()
42000 basarla bızım buralarda tırlar para kazanamıyor ne yazıkki üzücü bir durum ama yapacak bişi yok uzerındekı en az 48,000 olmalı aracta 17,000 gelse en az 65,000-70,000 basmalı para kazanmak için çok üzücü bır durum yollardayız hergun yollara yapılan ayrılan paralara yazık ama kamyoncunun naklıyecının sahıbı yok turkıyede..(
Semih, scania diyosak scania. Uzatmanın bi anlamı yok !!11!!bir
Ya o değilde. Mercedes 6x6 G serisi yapmış. G63 AMG bide.. Belki de uzun zamandır vardır, ben ilk defa görüyorumdur bilemedim tam.. Geçen rastladım internette elim ayağım dolaştı lan.
image sharing
upload
Hep merak etmişimdir Mitsubishinin tır ve kamyonlarıda var araştırabildiğim kadarıyla ve çok sağlam olduklarından bahsedilioyr. Tabi Volvo, Scania Vb kıyas kabul etmeyebilir ama acaba nasıl araçlar. İlgili olup hiç araştıran yada denk gelen varmı?
![]()
fusoların en büyüğü 360 hplik süper great olanı.volvo scania ayarında büyük bir çekicisi yok.
edit:550hplik olanıda varmış
Power: 550 PS / 2.000 rpm
Torque: 2.160 Nm / 1.100 rpm
Displacement: 19.004 cc
Cylinders: V-8
Bore x Stroke : 142 x 150mm
Aspiration: Twin Turbocharged + Intercooler
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
o değilde birde 520 hp lik 26 lt motorları var turbosuz dizel
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Fuso güzel olabilir ama segment olarak tr de tutunabilecek bir araç değil.
Fuarda dursun daha hayırlı olur![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)