Zevkler ve renkler kişiye göre değişir ama orjinali daha güzel duruyo bu renge göre kardeşim.Ama senin içine sindiyse bişey demek bize düşmez....
Zevkler ve renkler kişiye göre değişir ama orjinali daha güzel duruyo bu renge göre kardeşim.Ama senin içine sindiyse bişey demek bize düşmez....
maşallah hayırlı projeler. malzeme kıtlığı çekmezseniz kısa zamanda güzel birşeyler çıkar ortaya ama sana tavsiye edeceğim tek yeşil tonu bmwnin 266 kodlu Lagunengrün rengidir. saxoda ilk ve tek olur. kawasaki çok cırt.
maşallah güzel proje olmuş ama araç sacında oksijen kaynağı kullanmanızı önermem sac özellikğini kaybediyor kaza anında sacın dayanıklılığını aazalltıyor.
Kolay gelsin
Bence aracının kendi rengi çok güzel , kawasaki yeşil'i yerine orjinal rengine boya.
Cilalı ve parlak olduğu sürece kendini gösteren bir renk
Mazemelerımız var da renk olayında kafam 1mılyon oldu
İlk defa yaptım öğrenmış oldum saolasın
Saolasın renk olayı aslında benım ruhsatta sadece yeşil yazıyo ruhsat masrafından kaçalımderken böle bır renge karar verdık farklı olsun diye
Bir clio rs boyamislardi kirmiziya onun tonu cok guzel bence![]()
Lütfen o yeşili yapma 400tl gözden çıkar gerekirse , Aracın orjinal rengi kalsın veyaz beyaza sarıya boya çok daha iyi olur araç kaplama gibi çok gıcık durucak eminim ama senin hoşuna gittiyse bize birşey demek düşmez inşallah istediğin gibi olur herşey kolay gelsin. takip ediyoruz.
Hergün Milyarlar Kazanan adam 120 tl den korkup böle bişi yapıyosa dicek bişi yok.
dedım kı sana 106 gtı sarı yap bıde cc jantı mukemmel olcak len boya paranıda ben vercem dedım hala apachılık pesındeysen buyur devam etttt...
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)