Arkadaşlar
Bagaj konusunda çok sacma yapmıslar Stepne orada göruldugu gibi sabit duruyor yanı ne eşya koyabılırsınız ne de ileride tesisat yapabilirsiniz...
Jant'ta LD markaa
Ayrıca fıyattt 57bincik Euro diyorlar
Arkadaşlar
Bagaj konusunda çok sacma yapmıslar Stepne orada göruldugu gibi sabit duruyor yanı ne eşya koyabılırsınız ne de ileride tesisat yapabilirsiniz...
Jant'ta LD markaa
Ayrıca fıyattt 57bincik Euro diyorlar
Stepne çok sakıncalı. Bagaja konulan her hangi bişi rahatlıkla zarar verebilir. İçi de yapmacık geldi. Kesinlikle istenilen parayı hak etmiyor.
Gövde Tipi Model
Liste Fiyatları
GT 86 M/T (Düz Vites) 52,900 € + 1.450 TL
GT 86 A/T (Otomatik Vites) 56,900 € + 1.450 TL
Sitesinden alıntı.
セルカン+レーラ=愛
Scion adi ile yollara dusmeye basladi. Bence oldukca ilgi cekici ve specleri&fiyati fena degil .
http://m.scion.com/caroverview?model=fr_s
dikkatli incelemedim de filtrenin yeri haric hersey aynısigorta kutusuyla, direksiyon pompalarının yeri degisik bi de.
Arabacı Ağır japon..
Hyundainin coupesi ile aynı speclerde bir araç. Orda arkadan iter hatta 211 hp. O niye 77.000 tl den satılıyorda bunlar 128.000 tl den??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Otomatik ve manuel arasında şanzıman dışında fark var mı ? 4K Euro sırf şanzıman için mi ?
bana göre araba vasat, stepnenin duruşu bi kere kötü, vites topuzu aksesuarcı typer stayla, konsol çok sıradan, göstergeler desen öyle, millet dijitale geçti ışık renk kattı, benim egnin bile göstergesi daha klastı bundan, ayrıca araba spor araç ama bizim şirket arabası bile daha yere yakındır, 200 beygir araç ama jip gibi maşallah, jantlarda boş kalmasın diye alınan 400 liralık jantlara benziyor, açıkçası hiç ama hiç beğenmedim
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)