o paraya bu araba saçmalık...
her zaman dedim yine diyorum bunun çok çok altına rcz almak daha mantıklı bende rcz hem daha güzel hem daha çok ilgi çekici bu ne ya120.000tl verilirmi buna ya
herkezin kriteri farklı arkadaşlar . RCZ ile karşılaştrılıyor olabilir . fakat bende RCZ ile bakkala ekmek almaya bile gitmem![]()
fiyatı 120 olabilir . 1 sene sonra 100.000 belki daha da azı olur . ayrıca herkez sıfır alacak diye de bi kanun yok . bekleriz ikinci elini alırız .
aynen , sankı aksaraydan aksesuarcılardan alınmıs gıbı.
+ jantlar ın aynısı kormetal de war sanırım.
hyundaı fx coupe yı anımsattı bana bıraz,
konsol flan standart araba gıbı hatta cogu sedan aıle arabasınn konsolu bıle bundan daha güzel.
daha önceleri s2k yerını alabılırmı gıbı muhbbetler gecmıstı hatırlayanlar belkı vardır.BENCE yanından bile gecemez, 3 sene sonra bıle s2000 bunun fıyatı 2 ye katlayarak satılmaya devam eder..
GT86-BRZ-FRS zaten aynı arabalar ? kim neyin yan sanayiisi![]()
BRZ ve GT86 arasındaki fark ile TT ve RCZ arasındaki farkın ne alakası var ? Kendi arabama laf edildi, ben de bişi yazma gereği duydum diyemeyince tabi...
Göz var nizam var, şimdi sen bu arabayı yaptın, Honda yaklaşık aynı fiyatlara S3000'i piyasaya sürdüğünde kaç kişi bu arabaya bakar ki?
ayrıcana , konu başındaki resimler 86 nın tek kumaş seçeneğpi değil tabiki ..
herkezin sevdiği , siyah deri- kırmızı dikiş kombinasyonu buyrun.. koltuk ortaları da alcantra..
![]()
vallah kimse kusura kalmasın ama ben aracın içini saniyede yapılan döşemelere benzetiyorum hiç begenmedım sadece bana göre dış tasarımı güzel ayrıca çelik jantlar iğrenç.
DRİLL
Dr.Ecu
Direksiyon dışında iç mekan tasarımı güzel bence , spor konseptli araç sonuçta çok fazla detaya cici biciye gerek yok.
iki tane amerkalı jant + coilover koyup bassın , hepimizin ağzının suyu akar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)