Maşallah.. Pazar günü gördüm eski jantları duruodu üzerinde.. Siyah jantı hep sevmişimdir ama .. Kazasız belasız..
Maşallah.. Pazar günü gördüm eski jantları duruodu üzerinde.. Siyah jantı hep sevmişimdir ama .. Kazasız belasız..
Araba herseyıyle guzel.Ben bitek yan marşpiyeleri beğenmedim cok kaba durmuş ama araba guzel cekimler guzel ellerinize sağlık..
malesef beklemediğim cevaplar gelmiş
jantı alacagım yere dedimki bana ole bi jant verki bana sonra eski jantın daha iyiydi demesinler dedim
bende cok seviyordum o modeli onun için zaten 3 ay beklemiştim.ama değişim sart 1.5 sene olmustu
yan marsbiyeller değişicek zaten bakalım ilerleyen gunlerde fuar için hazırlık yapıcas inşallah![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
abi bu otopark yerin dibine doğrumu gidior merak ettimde
www.egeturbo.com
Turbo asker
keskinler daha güzel duruyodu yanlız birazda büyüt eğer tekrar keskin alırsan 17 " filan..maşpiler çok kaba ön ve arka tampona göre gerisi güzel maşallah kazasız sürüşler..
fotolar çok güzel cekim kalıtesi yuksek bellifar ve stop diorumm
çok güzel ledli stoplar var jantlardan önce keske stoplar degişseymiş
Hem bodykiti olupta hemde bu kadar sade gozukmesi cok guzelFotograflarda gayet guzel,her zaman ki gibi
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Maşallah en güzel polo![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Gördüğüm en güzel tampon kombinasyonu, arabaya da cok yakışmış...Kazasız belasız günler güle güle kullan....
maşallah,kazasız belasız.tamponlar güzel olmuş ama yan maşpiyeller olmamış.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
abi ne momosu gozunu sevim
jantlar kyowa racing yeni modeli
yanlar değişicek inş bodykitte değişebilir hella stoplar vardı cıkarttım bunları taktım bakalım belki onlarda fk yada el yapımı olanlarla değişir belli değil
keskinler guzeldi ama gecen mesajda dediğim gibi değişim sartacıkcası biraz sıkılmıstım o modelden
ama şimdi baktıkca iyiki değiştirmişim diyorum jantları
genede zevk meselesi tesekkurler yorum yapanlara![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
çok güzel araba maşallah.. marşpiye ve stopları dışında çok beğeniyorum, nazar değmesin..kazasız belasız kullanırsın inşallah..
Fotoğraflar da çok güzel Tolga & Özgür elinize sağlık..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)