Maşallah , sade ve şık olmuş kazasız belasız
Maşallah , sade ve şık olmuş kazasız belasız
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Çok şık olmuş, emeklerinize sağlık. Kasasız belasız. Video da isteriz.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
gerçekten elinize sağlık çok şık ve sade
kazasız belasız inşallah.
Çok şık maşallah...![]()
Saolun Arkadaşlar Teşekkürler Yorumlarinizi Okumaktan Zevk Aldim Video Bölümüne Videolari Koydum Izleyebilirsiniz.
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
Çok şık tebrikler dorusu ... aYrıca Scoop u bu kadar verimli kullanmanız hoşuma gitti valla.... çok derli toplu kaliteli bi uygulama olmuş .. iyi günlerde kullanın
hey maaşallah görüntü olarak tek inaşşallah rodajı bittikten sonrada yürürdede tek olucakk kazasız belasız..![]()
bu arabaya çok ciddi paralar harcandı ama arabaya rodaj yapılmadan bastılar ve yazık ettiler simdi yeniden yapıldı rodajın bitmesi bekleniyor insallah araba istediğin gibi olmuştur nazmicim
masallah gercekten apachilikten uzak(yanlis anlama cogu sahin dogan kus serisi araclari sacma sapan yapiolar) cok šik olmush havalandirma girisinin išlevsel olarak kullanilmasi ayri bi hava katmiš mašallah..kazasiz belasiz kullan..hayirli kriksiz cikissiz sorunsuz rodajlar![]()
SAOL ARKADAŞIM TEŞEKÜRLER ZATEN AMACIM FARKLI Bİ ŞAHİN YAPMAKTI BUNUDA 7 AY ZAMAN İÇİNDE BAŞARDIM RABBİME ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN KENDİ KLASMANIMDA TEKİM VARSA ÖTESİ YALAN ARACA TAM 22,000 YTL HARCADIM YAKLAŞIK 40 USTAMIN ELİ DEYDİ HERYERDE ARACIM PARMAK LA GÖSTERİLİYOR BUNUN ZEVKİNİ ANLATAMAM SİZEARTIK KUŞ SERİSİNİN PİRİ OLARAK ONLARI BEN TEMSİL EDİORUM ARABA DEDİGİN SADE VE ÖZ OLMALI FAZLA ABARTI İİ DEİL
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
maşallah
Başarılı bir çalışma,Tebrikler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)