mukemmel olmus bence yazılar cıksa cok cok daha mukemmel olur
Gerçekten çok güzel olmuş. Scoop olmamış diycektim ki işlevselmiş. Bence Çıkmacıdan bir Subaru scoop bulup takın bu güzel araca yakışmamış üstündeki scoop. Bir scoop birde far kaşını sökersen bu iş tamamdır. Jantlar güzel olmuş. Vitesin üstündeki tuş nedir. 5inci enjektör mü ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
PK gibisi yok tşkler fena değilmiş
başarılı bir araç. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
arkadasım sen nasıl aldın vtec'i ??? cok merak ettım de yanlıs anlama ama vtec dediğin vti deilmi acaba bide varsa bi videona koyabilirmisin gercekten basarılı işlemler yapmıssın arabana ...
diğer bir topicte 24000 ytl harcadim demişsin burda 22000ytl harcadım diyosun?birde 22000 ytl lik ne malzeme var onun da bir listesini yayınlarsan insanları merakta bırakmamış olursun?
tekrar kazasız belasız.
mju subaruyu geçiyordu.bu araçta vti geçse çokmu?ha şu var 22000ytl nereye harcanmış onu bende mrk ediyorum bu aracın iyi gittigini görmek için başka bir turbo şahin doğanla denemek lazım.misal 06pk654,07sk115,06mju gibi iyi gittigini ozaman anlarız.
cok sade,guzelkazasız belasız masallah
diferansiyeli nasil hallettiniz, kırma sorunu yok mu?
Experience is what you get when you don't get what you want.
www.egeturbo.com
Turbo asker
ARAÇ 2000 MODEL ARKADAŞIM ORJİNAL DİRİ (TAKSİ ÇIKMASI FELAN DEİL ) 9,000 YTL
YE ALDIM SONRA ARAÇTA ÇİZİKLER VAR DİE 1.500 YTL TAVAN HARİÇ HERYERİ BOYATTIM.BAGAJ LOGO İPTALİ VS.VS.O GÖRDÜĞÜN BORBET ÇAKMA ÇİN MALI DEİLHAKİKİ ALMAN BORBTİ SERTİFİKALI 2,250 YTL GETİRTTİM ARACIMA 2,000 YTL LİK MÜZİK SİSTEMİ KOYDUM ARACA İÇ DİZAYNINA KAPILAR DERİ DÖŞEME ÜST TAVAN SPOT ZENONLAR VS.VS.VS. AKLIMA GELMEYEN İNCİK BONCUKLAR ONLARI HESABA BİLE KATMIYORUM.
ÖNCELERİ TURBO KOYMA GİBİ Bİ DÜŞÜNCEM YOKTU BAKTIM MİLLET KOLPA ŞAHİN MUHAPPETİ YAPIYOR BENDE ALEME KAPAK OLSUN DİE TURBO KOYDUM 4,000 YTL ARABAYI RODAJ YAPMADAN BAŞLADIK TIPA GAZ YAPMAYA ÇOK SIKIŞTIRDIM SEKMAN KIRDI SEKMAN KIRDIKTAN SONRADA 2,000 YTL HARCADIM.ÖZEL PLAKA FLANDA FİLANDI AKSEURLAR 2.750 YTL YE MAL OLDU BUNLAR GÖZÜKENLER BİDE GÖZÜKMEYENLERDE VAR NET 25,000 YTL HARCAMIŞIMDIR 3 DEFA ARABAYI BAGLATTIM ÇÖZDÜM ***** MESLEK TRAFİK MÜŞAVİRLİĞİ OLDUGUNDAN PROSÜDÜRÜDE BİLDİĞİMDEN SAVAŞ AÇTIM ONLARA ÇÖZDÜM KURTARDIM Bİ TONDA ÖLE MSRAF GİTTİ BUNLARIMASRAF YAPTIM DİE ANLATMIYORUM BU ARACA 40 USTANIN ELİ DEYMİŞTİR BÖLE AKILARA ZARAR Bİ MASRAF YOKTUR ARKADAŞ SORDU BENDE UFAKTAN YAZDIM TEK TEK BİRAZ UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
ben motordan bahsediyorum motor olarak deil sen komple araça 25000 ytl harcamaıssın motor da ne gibi değişikliklere gidildi ne kondu ?turboyu takıp sağlıklı olarak yürümek için ne yapıldı şanzuman da difrensiyalde neler yapıldı?bunlardan bahsetsen daha iyi olur...9000 ytl araba 2000 ytl sistem 2250 borbetler hadi 3000 ytl de dış görünüm için harca..16250 total..8000 ytl lik motorda ne var onu mrk ettim??
umarım yalnış anlamıyorsundur sadece meraktan soruyorum rakam bayaği bi abartı geldi benim gözümde...
BUNLARI İNANMAMAN DOGALDIR ARKADAŞIM SORUN ETMİYORUM ZATEN KENDİMİ KANITLAMAK ZORUNDADA DEİLİM AMA ANLATAYIM SANA MOTOR 1.6 İDİ 1.8 YAPTIK ÜST KAPAK GÖMLEK PİSTONLAR FARKLI 87 OLDU FALAN FİLAN DERKEN+DERECELİ EGZANTRİK +KKK 25 SSQ TURBO + MİAFORİ DEFRANSİYELİ ŞANZUMANI +İNTERCOLOR+HKS BLOW OFF+NOSS![]()
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)