maşalalh kardeşimcok güzel gözüküyor
maşalalh kardeşimcok güzel gözüküyor
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallah Allah nazardan saklasın, sonunda canlı gördüm arabanıgeçen cts dağ yolunda 2. virajda şahincilerin olduğu yerdeydin. biraz takıldın tek başına. bizde arkadaşın araba ile gelmiştik. bi dahakine yanına gelip tanışcam inş. araban bebk gibi yemin ediyorum. gözün gibi bakıyorsun her halinden belli.
Sağol kardeşim
Yıllardır arıyorum bu jantlardan low rider Özgür aganın jantları kaçırdık çok geçmeden bunlar denk geldiTeşekkürler
Çok çok teşekkürler
İç kısmının daha önce çekilmiş bir fotoğrafı var buyrun
Sağol kardeşim
Eyvallah Serkan abim
Sen binince döşemelermi tamir olucak kardeşimSeneye koltuk alıcam idare etsin şimdilik
Tek başıma olmamın sebebi onların arasında hiç arkadaşım olmaması abiSonradan bi tanıdık çıktı da çıkmaz olaydı
Demsaş makinada toplanıyorsunuz arada hiç haberimiz olmuyor yoksa uğrarız tanışırız abim![]()
Bütün görüşlerim olumlu, kusur yok. Maşallah![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Maşallah yavru duruyor harbi..
sarı s2000'i geçen mio bu olsa gerek
Koray eline sağlık bbs lerden kurtulduğun iyi olmuş
yaz sonuna benim araçta hazır olur inşallah, bir araya getirip karelemek lazım![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Yok yanlışın var sarı ile kafa burun gidiyoruz 220 den sonra benim arabam kesiciye giriyor o arada geçerse geçiyor o da direksiyondakine bağlı tabi...
BBS ler benim için tamamen merak konusuydu abi biliyosun
Yaz sonunda şahane sohbet ve fotoğraflar için aracını bekliyorum abim
Çok çok sağolasın üstadımız sensin
Bu arada bu fiber tamponlar cidden kırılmıyor![]()
![]()
Ikinizde alkolik oldugunuza gore neyse... Mubarek 11 aylar basladi![]()
Senin arabaya deniyelim bunları ehtiyarŞahane olur kanımca... Bu arada ben sana küsüm otobanda görmemezlikten geliyosun
Satılmaması için uçuk rakam istiyorum zatenGörüşleriniz için teşekkürler
Gökhan dedim Ozan demedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)