maşallah ALLAH kaza bela göstermesin çekimlerde araçta 10 numara olmuş yanlız ön plaka sökülse daha iyi durur düşüncesindeyim![]()
maşallah ALLAH kaza bela göstermesin çekimlerde araçta 10 numara olmuş yanlız ön plaka sökülse daha iyi durur düşüncesindeyim![]()
İmrendim doğrusu 190'ı çok severim Allah nasip ederse 2.3 AMG yakın zamanda olmasada bi tane yapmayı düşünüyorum..
Cigerim eline saglik cok guzel kareler 41 kere masallah gercekten 190 a beni asik eden bi arac
Cok yakinda ona kardes e30 geliyor 1 aya komple bitiririm resimler icin yer bul kendine
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
Stance işi olmuş desem yeterli sanırım,maşallah![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
gece saat 3 te açtım ilk çıkan sesli cümle çok ii beee yemin ederim çok ii maşallah nazar değmesin kazasız belasız binin nazarlık takın .model kasa vs detayları nedir acaba sizmi boyattınız restore yaptınızmı bişeylerde mesela ?
farlar dışında mükemmel
Uzun zamandır gördüğüm anda "ohaaaa" dediğim bir araba olmamıştı. Stanceworks forumuna koysanız kıskanırlar. Maşaallah Allah kaza bela vermesin. Jantlar mükemmel ve çok iyi restore edilmiş. Araba da çok çok güzel, çekimler de. Yalnız ben de farları sevmedim. Büyük camlı farlarda komple sarı kötü duruyor bence. İçinin bir kısmı sarı olanlar oluyodu 190larda o tip olsa süper olurdu. Bir de arkaya kare plakalıklı reflektör bulabilirseniz fena olur.
çekimler ve araba bomba ama farlar yerlerde
süperrr araç
jantlara bittim Maaşşalllaaahhh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)