maşallah çok güzel gözüküyor
Jantlar sanki felgen-garage tarzı bi yerden alınmış gibi. Merak ettim siz mi restore ettiniz yoksa böyle mi aldınız?
arkadaşlar merhaba,
Araç benim ve Muhteşem yardım ve fikirleriyle Serkan kardeşimin.. Çok fazla birşey yazamayacağım ama bazı yorumlarınıza cevap vereyim
1 Boya konusunda Gördüğünüz boya tamamen Orjinal fabrikasyon olup hiç oynanmamıştır. uzun bir sürede boyatmayı düşünmüyorum. Boya resimlerde göründüğü kadar temiz ve sadece çok ince taş sıcraması ve ülkemizin azgın çoçukları tarafından oluşturulmuş çizikler var
2. Jantlar tamamen kendi restorasyonumuz. ve 2,5 aylık uğraşın git gelde harcanan 3 depo benzininin sonrasında ortaya çıktı![]()
3. Sarı farlara gelince Korayında dediği gibi çekimlerin olduğu gün yapıp geldim nedenini ise yorum yapan arkadaşlardan biri bilmiş arabayla uğraşmaya başladığım günden beri aklımda olan ve 80 -90 lı yıllar arasında çekilmiş DTM videolarından da hep hastalık kaptığım 190 lara aitherkesin zevki ayrı ama ben çok seviyordum uzun sürede yapıp yapmama arasında kaldım Kardeşim serkan da beğenmedi ama dayanamadım yaptım
![]()
4. Plakalar için de küçük bir araştırma yapıp 2 adet Alman plaka bastırmak istedim ama pek vakit olmadı sanırım![]()
dolayısı ile tüm güzel yorumlarınız için teşekkür ederim ayrıca Koray ve Emrah Kardeşlerimin de ellerine sağlık muhteşem iş çıkardılar.
Serkan kardeşime de bir kez daha teşekkür ederim
maşallah elinize sağlık
maşallah harika bir araba..farlar konusunda diğer arkadaşlara bende katılıyorum ama araç sahibi fikrini söylemiş zaten,o beğendikten sonra sorun yokkazasız belasız kullanın
çok güzel olmuş maşallah fakat farları çok kötü duruyor sarı folyo sökülmeli
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Hiç plakaya dikkat etmemişim ilk dediğim şey keşke Türkiye'dede böyle araçlar olsa sonra plakayı görünce şok oldum eline emeğine sağlık 10 numara olmuş
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
plakayı görünceye kadar tr de olduğunu anlamadım..helal olsun enler arasında..
eg sedan vtec
3 parça jantın restore zorluğunu ve masrafını iyi bilirim. Çok çok iyi restore etmişsiniz ama polisajı olsun Gold alyanları olsun müthiş. Gülü güle, çiziksiz kullanın inşallah.
Maşallah araç çok sıkı duruyor , çekimlerde gayet başarılı emeğinize sağlık , yurt dışı tadında olmuş gerçekten .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)