Berkay eline sağlık kardeşim..
Araçların hepsine maşallah.
BP nin yeni sahibi arkadaş, istanbuldan sürekli roll koşan arabayı aldın götürdün izmire ne bir video ne bir duman gördük koştur şu aslanı uzun zamandır izlemedik fotolar iyide o araba allanmaya pullanmaya değil kesiciye dumana alışık videolar gelsin artık![]()
hepsi çok güzeller teşekkür ederiz maaşallah
eyvallah kardeşim
o arkadaş ben oluyorum
benım için bir arabanın sadece yürümesi yeterli değil görünüş olarakta ben burdayım demesi için çıtırdan bişeyler yapıyoruz çünkü ben bu arabayı günlük heryerde kullanıyorum
video olayına gelince de aslında bp burda da rahat durmuyor ama izmir istanbul gibi acımasız değil roll ve geçtin geçildin muhabbetlerinde, aile içinde kimseyi kırmayalım üzmeyelim diye unutuyoruz çoğu zaman video çekmeyi ama haklısın bir iki bişey paylaşsak fena olmaz çünkü ben insaflı oldukça daha yürümeden beni geçen insanlar var![]()
Araçlara maşallah. 206 için ise bir tane GTI ön tampon lazım. Ön çıta siyah kalsın ama panjur beyaz olsun ya.Bide sol kapı ayarı bozuk.
Jantlar güzel olmuş ama.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yorum yapan herkeze tsk ederim arkadaslarhafta sonu öyle bi anda can sıkıntısı tırmandık dağa tepeye ben baş agrısından ölüodum zaten berkay soalasun onada müdahale etti
Berkay kardesim ellerine sağlık paslaNdım diosun ama çatır çutur çekiosun o kadar yerlerde yuvarlandın falansaolasınn gif olanıda koyabilirsin benden yana sıkıntı yok ahahha artist sedan pampanın karizması sarsılır
vag diyince aklıma gelen kişilerdensin direk![]()
kanka a3'ü canlı gördüm ilk defa çicek gibiymiş la 0 ayarında maşallah çok hoşuma gitti piyasa arabamızçekim falan yaparsanız haberin lan benden gizli iş dönmesin
benim hoşuma gidior ya böyle jdm özentim yok ama farklı durdu sevdim sıkılınca sökeriz pampiş yasaolasın
hepsine kocaman MAŞALLAHH
Vag lar her zamanki gibi güzel çıkmış206 nın tampon siyah siyah hoş değil ama zaten beyaz olsada o dumanla kirlenip daha kötü durucak
![]()
araçlara maşallaheline sağlık berkay
![]()
Maşaallah hepsine çok güzellerFotoğraflarda çok iyi eline sağlık.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Eline sağlık kardeşim.
Araçların hepsine ayrı ayrı Maşallah.
Cupra ve duman spec kalbimde![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
VMCupra mıı ? Ölümmm![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
vaganda hepsi ateş ediyor maşallah.. Cupra'ya hörmetler![]()
Maşallah araçlara....![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)