arac orjınal sadece ust kapak taşlanık ne eksoz , çip, eksantrık ve nede kısa sanzıman var hepsı orjınal
Printable View
arac orjınal sadece ust kapak taşlanık ne eksoz , çip, eksantrık ve nede kısa sanzıman var hepsı orjınal
güzel araba inşallah hep böyle orj kalır
yani sadece üst kapak taşlı başka bırşeyi yok doğrumu anlamışım :)
-Maşallah çok temiz ve bakımlı duruyor ..
evet sadece üs kapak taşlama var kankimin arabasında. başkada bişey yok.orijinalden ciğerli ;)
evet sadece üst kapak var gerisi orjınal serkanda (poke) bilir zaten 0-100km/h 7.28 sn.0-400m 15.1 sanıye 149/7 km/h g tech le olcmustuk hatta serkan kullanmıstı 2kısı + tesisat
benım bıldıgım orjın araba stnadratttır taşlama bozmuş onu:)
evet serkan i araba kaldırır ama vtec için gecerli oo cunku 106 da mangal yaktırmıstım gtec le olçmustuk kim i kaldırıyor diye ben 6 yılımı vermısım 106 ya ayıp olur kaldırmayı bilmezsek dimi
antalyanın 2 farklı grubu:Dvteclerin efendisi serkan(poke)vs 106 ların ilahı mehmet(çiko):D:D
kankamın arabası pek şekil be :) alett orji yaaauw
hoşgeldin pat pat ali :D
ehueh hosgeldın çiko mangalı emrahın yuzunden yaktık ya tuyo vercem 106 ıle ılgılı dedı *** ettı :) sonra cozdum ısı ama ıs ısten gectı :) standart bır araba kapak ıslenmesınınde nedenlerı var guzel yuruyen ender 106 lardan bırı ama vti lara karsı pek sansı gulmedı :) 106 lar arasında ıse ıyı yuruyen 2 3 arabadan bırısıdır antalyada keyıflı forumlar mehmetcım