Contamı yaktı ?
Printable View
yazın taslamayla bol bol hararet cıkar artık
serkan su anda durumu iii arabanın benzin pompasında bir arıza varmıs sensorlerınıde degistirdim cok iiii oldu getir vtı deniyelim en kısa zamanda
kendinde bilyosun 106 yı bakım ını yapmazsan bir yeri arıza yaparsa araba iii yurumuyo yanı derlerya gunu gunune tutumuyo halbukı arızasında kaynaklanıyo hersey bakım iiii oldumu her zaman 400de vtı yı gecer ama mesafe uzarsa vtı ın gecme sansı artar tabı kalldırmakta onemlı benım soledıklerım esıt sartlarda gecerlı
sen nasıl iistıyosan ole olsun maksat muhabbet etmek
yok kardes niye gerılcem gerilmeyıde nerden cıkardın her zaman hazırım benım için zaman farketmez denemek degilmi bu
sinan ben oluyorum burda arkadaşlar salı maçtan sonra kepeze çıkılabılır banada uyar
olmaz olum maç var maç daha önemlı hem sen o arabayla yanlış hatırlamıyosam yarışmıstın 207gt ile kalkan 106 sanırım yanlış hatırlamıyosam karıştırmıyayım da sen de kalkmıştın hatta yanlarında
maşallah daha dün evrenin orda yanından gectm :)
[QUOTE=dragon07;259737]müdür 106 ların ilahı dedim:Defendisi olmasına çok var.6 yıldan beri illegal draglarda aranan isim:p.hep beraber vtecler 106 lar sokaga dökülelim kimler geçiyor geçiliyor belli olsun.son noktayı koyalım[/QU
106 larda lc yi gecen araba oldumu antalyada merak ettım ben manavgattan tam takıp edemıyorum da tanımadıgım belkı 10 tane adam aramıstır bırader bu araba standarttmı dıye
Ben korkuyorum bu işe devlet el atıcak diye. Olaya el koyup tüm 106 gti ve civic vti'ları pert bedeli ile topliyip pressliyecek. Ve en son diyecekki.
- Aha hepsi hurda oldu kesin bu kavgayı. Bırakın birbirinizi üzmeyi 60 öncesi öğrenci olayları gibi birbinizi kesmeyi :D:D:D