bana davetiye gelmedi henüz...
bizlerde teşrif etmek isteriz ama mekanı ve zamanı rica etsek POKEcimm.. ?? :D :D
Printable View
LC yide geçen vardır merak etme.haftasonu hep beraber izleyelim LC de gelsin.vteclerde gelsin.gelince org yaparız.
[QUOTE=dragon07;260369]LC yide geçen vardır merak etme.haftasonu hep beraber izleyelim LC de gelsin.vteclerde gelsin.gelince org yaparız.[/
seni de pist lerde görmek isteriz efecimm:)
sizin yüzünüzden arabayı satıp DİZEL bişey alcam valla.......:heyoo:
burnuma mangal kokusu geliyor.......
ne bu siddet ne bu celal hafta sonu yaparız organizasyon olur biter cumartesi olsun gece izmite gitcem yarıs ızlemeye
benim araba 1.4 16v polo var kategori dışıyım.ayrıca konuyla gereksiz insanlarda pek ilgilenmişşş.problemmi varr.kendi arabalarımız yarışmasak yarışacak araba buluruzz serkancımmm:Dgereksiz kişlerde gereksiz msj yazmasınnn
BULMAK ÖNEMLİ DEĞİL ASLINDA ORTAMI BU KADAR GERMENIN DE BI ALEMI YOK MAKSAT SADEC MUHABBET MESELA BEN 106 NIN SAHIBI ARJKADASI TANIMAM BILE SERKAN ARADI GEL DEDI BEN SIRF TA MANAVGATTAN KALKIP GELECEM NEDIR BU SİTEDEKI HERKESIN ORTAK HOBILERI YARISIRSIZ TANISIRIZ MAKSAT MUHABBET KENDI ADIMA BAŞKALIRI NE DÜŞÜNÜR BILMEM ONUN İÇİN YARISACAK ARABA BULMAK BILMEM NE BUNLAR GEREKSIZ İŞLER YAP BI ŞEYLER KENDIN ÇIK BIZDE ÇIKALIM GEREKIRSE DESTEKLEYELIM TAMAMI KARDEŞİM SAYGILARR
buradaki çoğu kimsenin ortak buluşma noktası otomobil sevdası.
ortamı bozmadan devam edilmesi en güzeli ki şu durumda ortamdaki problem sen gibi görünüyorsun...
su106 nickli arkadaşı piyasadan tanıyorum...ayrıca eski aracımın plakası olduğundan konu dikkatimi çekti..onun yazdığı birkaç şeye takıldım ve şaşırdığımı ifade etmek içinde yazdım...
ama sen ne yaptın .
araç sahibiymişsin gibi atladın ; şurası şöyle burası böyle ,gelin yarışalım, geçeriz, atlarız hoplarız vs vs...
seninkine ''elin ..... gerdeğe girmek'' denir...
o yüzden ortalığı daha fazla bulandırma ...
+3851289269220000:icon_tup:
10 karakterr
öncelikle mademki dükkanımı biliyorsun BUYUR GEL...tanışmış oluruz.
sonrasında milletin senin espri anlayışını etüd etme durumu yok...
yazılanlar neyse onu okuyoruz sen yazarken ki yüz mimiklerini göremiyoruz malesef..
ayrıca ANTALYA için yapılan veya yapılacak olan herhangibir şeyde birlik beraberlik adına kimin ne şekilde uğraştığını çabaladığını sorgulamak kimsenin haddi değildir.
MEHMETin arabasının fotolarını paylaştığı konuda durumun buralara gelmeside üzücü..
eğer yanlış anlaşıldıysam özür dilerimm.oda büyügüm oldunuz içinn
neyse arladaşlar bence bu konuyu daha fazla uzatmayalım forum da polemık için meşgul etmeyelım arkadasın arabası hakkında yorumumuzu yapalım zaten konu bu amaçlı benımde çok gördüğüm ve gercekten eskı bı 106 kullsnıcısı olarak sevdıgım bı 106 kazasız belasız ricam öbür konuya noktayı koyalım tesekkürler