arac orjınal sadece ust kapak taşlanık ne eksoz , çip, eksantrık ve nede kısa sanzıman var hepsı orjınal
arac orjınal sadece ust kapak taşlanık ne eksoz , çip, eksantrık ve nede kısa sanzıman var hepsı orjınal
güzel araba inşallah hep böyle orj kalır
-Maşallah çok temiz ve bakımlı duruyor ..
evet sadece üs kapak taşlama var kankimin arabasında. başkada bişey yok.orijinalden ciğerli![]()
evet sadece üst kapak var gerisi orjınal serkanda (poke) bilir zaten 0-100km/h 7.28 sn.0-400m 15.1 sanıye 149/7 km/h g tech le olcmustuk hatta serkan kullanmıstı 2kısı + tesisat
benım bıldıgım orjın araba stnadratttır taşlama bozmuş onu![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
evet serkan i araba kaldırır ama vtec için gecerli oo cunku 106 da mangal yaktırmıstım gtec le olçmustuk kim i kaldırıyor diye ben 6 yılımı vermısım 106 ya ayıp olur kaldırmayı bilmezsek dimi
ehueh hosgeldın çiko mangalı emrahın yuzunden yaktık ya tuyo vercem 106 ıle ılgılı dedı *** ettısonra cozdum ısı ama ıs ısten gectı
standart bır araba kapak ıslenmesınınde nedenlerı var guzel yuruyen ender 106 lardan bırı ama vti lara karsı pek sansı gulmedı
106 lar arasında ıse ıyı yuruyen 2 3 arabadan bırısıdır antalyada keyıflı forumlar mehmetcım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)