Bizimkilerde yarıştaydı,sınavlardan dolayı gidemedim özel etapta bu sonuç;
13 30 Ugur Soylu-Fatih Inan
Mitsubishi Lancer Evo 8 10:54.7 +02:10.3 +00:40.5 N4
Genel klasmanda ise;
U.Soylu-F.Inan
Mitsubishi Lancer Evo 8 2:44:03.8 00:00.0 2:44:03.8 +19:15.5 +05:57.3 N4
bu arada fotoları varsa alabilirmiyim tşk![]()
Type-R sınıfımızdaki tek güçlü rakibimizdi , araç çok bilinçli ve yıllarını bu işe vermiş bir isim , Yüksel Özgür tarafından hazırlandı zamanında ve bir çok yarışta grubunu lider tamamladı. Ancak araba çok güçlü , toprakta sürekli sarıyor. Toprak etaplarda kimi zaman 45-50 saniye geçtik Alkan abiyi ama başı asfalt olan Darlık B etabında bir o bizi geçti bir biz geçtik. Zaten yaşadığımız problemden sonra biz grubumuzda en geriye düşünce Alkan abi , "sadece sizin derecelerinize bakıcam aradaki dakikaya değil , siz gittiniz yarışın zevki kalmadı benim için" dedi. Fiesta toprakta çok iyi bir araba , bakalım İzmir'de de Asfalt Setupını görücez.
Bu arada , ben senin sağ koltuğuna oturmam , copilotluktan soğurum maazallah![]()
hayırdır Baran , ciddi misin?
cumartesi ilk turda kalkış virajlarındaydık.Su geçişine etabın içinden yürüyerek gidildiği için ancak 2.turda oraya gidebildikYani ilk turda suyla macerasını yaşayan yaşamıştı bize pek ekşın kalmadı
Type-r 240 hp olmasına rağmen toprakta fiestaların gerisinde kalıyor..Kontrolsuz güç,güç değildir demekkiBiri demişti, vtec açana kadar araba çekmiyor çok torksuz,vtec açıncada yürümüyor çok sarıyor,dolayısıyla çekiş konusunda toprakta problemli bir araç vs diye..
Bu arada Efe,bende sadece tek foto var sizin araçtan.
http://img222.imageshack.us/img222/8...024x768gn7.jpg
hani resimler ralli videodan felan koysanız
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Özgün'üm 2000'in üstünde resim var bu yarıştan. Ayıklanıp yüklenicek. Merak etme koyucam zaten.![]()
ya benim merak ettgim bu araçlar stamdartmı yoksa motorları farklımı. ne gib ioynamalar var
Fiesta St'lerde çok fazla oynama yok..2.0 150 hp lik motor.Ufak tefek modlarla 185 hp'ye çıkarılmış.Yani sokak versiyonuna çok yakın..Type-r'da hakeza çok çok yüklü değil.Yine beyin,egzantirik,egzost vs gibi oynamalar..
Fakat s2000'ler sokak versiyonları ile kıyas edilmeyecek kadar farklı(grande punto,207 fln)
Tabi hepsinin kısa şanzımanlı ve hafif olduğunu belirtmeye gerek bile yok.
ulen ben orda nelerle boğuşuyorum benm otomobil yerleştireceğim yere geçmişiniz geyik yapıyorsunuz
bekle ege ye az kaldı orda da daha buyuk suprizler bekliyor seni
bu arada ege rallisine izleyici ya da yarışmacı olarak gelicek tüm arkadaslara şimdiden hoşgeldiniz demek istiyorum
8'de skytürk'te izle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)