olsa tükkan senin kardeşim =)
olsa tükkan senin kardeşim =)
vaaaaaay Baran'ımıda etaplarda görücez. Çok sevindim.
yalnız önce bi n2 palio'yla başlayıp , 1 yarış sonra S1600'e geçersen , A5 Ka bile geçebilir abi demedi deme... Biraz sabır gerekiyor sanırım bu işte.
yok zaten bu sezon n2 palio'ylayım efe önümüzdeki sezon komple sezonluk kiralıcam S1600. dışarıdan göründüğü gibi değil alışma sürece var özellikle toprak etaplarda.
Aynen öle efecim o yuzden şanslıyım asfalt daha tehlikeli ama daha cabuk adapte olacağım bir etap.Bakalım co-pilotluk için kız arkadaşımı yetiştiriyoruz yetişir umarım.
hahahahah Aykan abiyle gir , Burak abi yarışmasın hahahahahha![]()
bence palio s1600den önce fiesta düşün.şahsi fikrim n3'ten sonra s1600 daha iyi olur
biliyom efecimben bu sene palio yapsın seneye fiesta yapsın dedim.iş yüzünden gelemedim izlemeye
![]()
gerçekten etap cok farklı bir şey özellikle farklı karakterlerdeki etaplar cok can yakabiliyor
ben 6 senedir bu işin içindeyim ve her zaman farklı bir şeyler öğreniyoruz
o yuzden bence bu işe başlamanın en uygunu a6 hem gucu kontrol etmeyi öğreniyosun hem de a bir otoyu yurutmenin zorlugunu goruyosun n2 ye pek sıcak bakmıyorum o yuzden
ama ege de sizleri bir supriz bekliyor solıyım gorunce herkez ne bu ya diye bilir ozellikle n2 ciler
www.eosk.org.tr
harita kısmında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)