Maşallah. Çok beğendim. Şeritlerle monotonluktan kurtarmışsınız, güzel olmuş. fordclubtr'de bahsedilmiştir büyük ihtimalle, stopper takmadıysanız tavsiye ederim, 18 jantlarla gereklilik halini alıyor.
Sinyal bölümüne gündüz farını iyi düşünmüşsünüz. Ben farın alt kısmına dizdim sinyal yerini değiştirmek aklıma gelmedi, ama sendekiler daha güzel olmuş.
Direksiyon 3 kollu st direksiyonumu?
Kazasız, belasız, cezasız.
Adının gerçekte stopper olup olmadığını bilmiyorum. Yurtdışı sitenin birinde böyle adlandırmışlardı.
Sürtme engellemekten ziyade, aksların ve direksiyon pompasının zorlanmasını engellemeye yarıyor diye biliyorum.
Direksiyonu merak ettim. Fotoların birinde az bir bölümü görünüyor. Eğer st direksiyonsa direksiyon göbeği, korna ve hız sabitleme soketleri aynımı?
Aklımda bulabilirsem st koltukları ile st direksiyonu takmak var.
ben bu z5500 olayına takıldım bu bildiğimiz logitech dimi ? araca maaşallah bu arada
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
videosu mevcut az önce ekledim
Two z5500 sub in car - YouTube
siz paşadanmısınız yoksa paşayı seviyormusunuz anlamadım![]()
tabi var arakdaşım kullanıyordu arkayı koparmaya çalışıyordu orda çıkmış sesi daha wrc tampon ve 4 lü eksoz gelicek yanık uç tip, yazılımdan sonra sesi merak ediyorum asıl.
Focus 2 yi orhun kullanır ve koparamazsa - YouTube
teşekkür ederim![]()
4 tane focus chipledik dyno doluydu şuanlık yok
gelirken 40 km boyunca 2.5 ortalamayla geldim 90 kmh sabit.
arkadan duman atmanın keyfi hiçbişeyde yokfena şahlandı araç ama baskı balata bitik olduğundan ısınınca boşa sarıyor
zaten arkada piston sticker ıyla dumanı gören kaçıyor
ses fena arttı
Bekir abime burdan saygılar ellerine sağlık hakkı ödenmez...
dyno verisi 2 hafta sonra gelecek
_fotoğraf(1) by bektastalay1, on Flickr
_fotoğraf(2) by bektastalay1, on Flickr
_fotoğraf(4) by bektastalay1, on Flickr
_fotoğraf(5) by bektastalay1, on Flickr
_fotoğraf (2) by bektastalay1, on Flickr
_fotoğraf by bektastalay1, on Flickr
nerden nereye gelmiş kocaman maşallah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)