Bahçelievlerdeydi bu araba, orjinali yeşildi yeşilken baya uğraşmışlar sonra maviye çevirmişlerdi.
En son 3sene önce falan gördüm canlı
![]()
oğuzhan konunun başlığını bence değiştir ''Trde modifye edilmiş araçlar'' şeklinde daha mantıklı ilk defa gördüğüm araçlar var nasıl iz bırakmışlar anlayamadım...
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
hakkaten konu eski araçlarınıza döndü
paylasilan bazi araclari gorunce cok severek izledigin filmi tekrar izlemis gibi oldum, paylasan arkadaslarin arsivine saglik...
p.s.: bazi arkadaslarin bi jant bi yay takip paylastigi eski araclarini gorunce konu tr'de iz birakanlardan "kendinde iz birakanlara" baglamaya baslamis, bir isinde suyunu cikartmasak olmaz
Trabzonda yapılan 306 Cabrio vardı Maxi Bodykitli ve Passat stoplu. Türkiye'de yapılmış en güzel bodykitlerden birisiydi benim gözümde.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yahu bazilari 2012 model arac kpymus nezaman izbirakti 2012 model araba cigirindan cikmis konu...bazi araclar hic iz birakan degil dogrusu
www.honda-tech.com
Modifiyeli Five > RENAULT > Modifiye Oto > Turkmod.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)