Hakan senten kaçmış sanırsam ya da pis benzinden.maf ını bi kontrol ettiir açılar çok kötü.lastik desenini inceledim
Hakan senten kaçmış sanırsam ya da pis benzinden.maf ını bi kontrol ettiir açılar çok kötü.lastik desenini inceledim
"Wagen"thusiast
Oha be sanki hepsi öyle, 1 tanesinde var o desen, onu da bilerek oraya attım. Ben en azından sağına soluna direk saplanmış gibi göstermiyorum.
Arka planda gün batımı kırmızılığını göstermek için aracı solundan çektim. İlk fotoğraflarda yerde gölgeler vardı. Hoş photoshopda kaybolurdu ama yapmadım. Arka plandaki yelkenler hoşuma gittiğinden o açıda çekmek istedim sonrada gün batarken oluşan kırmızı rengi almak istedim o yüzden de açıyı ve aracın yerini değiştirdim.
Koca İstanbul'da fotoğraf için yer sıkıntısı var; kusura bakmayın beğendiremedik.
Bir dahakine Manhattan köprüsü civarında çekerim. Ayrıca bu çekimde yanıma almadığım softbox'larımı ve reflektörlerimi de yanımda getiririm.
auhahuahuahahu hakan olm airbag varmı sendeben ewde 3-5 tane üretttim
gönderimde patlatıver kemerde var huauhauhahuua kavga etmeyin len
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
ahuauhahah hakan hade len arayı uzatttın özledim aramıosun olmaz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
+ sı - si ile bizim camiadan bi aracın resimleridir ben emeğe saygı duyarım bence güzel bir 200 sx resimlere bakarak . kazasız belasız bin abi allah mutlulugunuzu bozmasın sende aracını seviosun gerisi boş be... resimler icin yorumum bu benim fotodan anlamayan bi adam olarak ben ce gayet guzelen azından emek var beyenmeyen arkadaslar icin beyenmediginiz yonleri yazın eyvallah zaten garipsenmez bence ama bide diyinki okadar urasılmıs gene emege saglık ....
tartışmayın hepinizin kanatları olsun dostluk olsun dimi ya ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bencede abi zaten bakınca bi elin parmakları kadar adamız darlıyo bukadar aile ici kavga sıkıntı ... bi konu olur bişi yazarsın yada yazarım tartışılırda resim de ne tartışılır olumlu olumsuz fikir vermek dışında anlayamıyorum bazennn ...
yeri gelir muhalefet yeri gelir yigidin hakkını savunuruz olur bole seyler ya ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
arban cok guzel yusuf abı , gule gule binfotoları begendım ben baya
cekenın ellerıne saglık
Fotograflar bence cok guzel çıkmış , elinize saglık.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)