Anlatımın ve konu için çok teşekkürler Doğuş. Pist gününü seninle birlikte yaşamış olduk![]()
Anlatımın ve konu için çok teşekkürler Doğuş. Pist gününü seninle birlikte yaşamış olduk![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Doğuş yaramıza tuz bastın oldu mu şimdi
Erasmus serüveni iyi başladı, yine zaman buldukça ring'e git,değerlendir bu dönemi dolu dolu, Almanya'da da mutlaka heide park'a uğra,unutamayacagın bir yer de orasıdır... iyi eğlenceler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
önce murat abi sonra sen forumun canını sıktınız son 1 haftada
inş. tekrar gitmek nasip olurbu sezon iyi başladı sanırım TR'den giden çok olucak
![]()
Ellerine sağlık Doğuş çok güzel yazmışsın.Her otomobil severin youtubedan izleyip iç geçirdiği bir pistte kendi çapındada olsa gazlamışsın.Çok ayrı bir zevk olduğuna eminim.Kendim gitmiş kadar oldum.Teşekkür ederim güzel anlatımın için.
doğuş ufacık cep telefonunundan bu konuyu okumak fotolara bakmak zaman alsada sona kadar okuduö guzel bi gn gecrmıssn almanyayı hıc merak etmem bana bile bende gitmelyim dedirttinteşekkürler konu için.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İngilizler sağlam çıkartma yapmış,rus dahi var vallaha zevk için yapılmayacak şey yok bunu bi kez daha anladım![]()
bir gun mutlaka gıdecegım
keyıflı anlatım olmuş, rste pıst ıcın gayet ıyı, focus rs al beni hakkımı ver dıyor sanki![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Amin herkesin başına.. Heyecanı gerçekten anlatamam, zaten rs in direksiyonunu çekerken elim nasıl titremiş görebilirsiniz.. Pistte heyecanı attım ama mutluluğumdan naotğımı hatırlamıyorum.. Videolara bakıyorum, çizgim güzel hızım baya yavaş.. ona da galiba korku diyorlar
Teşekkür ederim sağolun..
İnşallah nasip olurBenim accordu görmüyor musun yahu merak ediyorum ne durumda
Abi ben de bakıyorum da sanki başkası gitmiş gibi oluyorum
İnşallah sırada Japonya var hayalim, biri gerçekleşirse diğeri niye olmasınTeşekkür ederim.
Sağol abi çok teşekkür ederimBiraz öyle oldu, ilk bindiğim vtec açan araba da B20 ydi Metin abinin, Adana'da herkesle tanışmaya geldiğim gece
İlkler konusunda biraz şanslıyım
Ben zaten cuma günü Almanya'ya geldim abi. Kuzenimi 3 yıldır görmüyordum zaman geçirdik kendisi Bremen'de, oradan amcama geçtik cumartesi o da Hannover'de. Hannover'e gelmeden de diğer kuzenim Türkiye'den öğrencileriyle gelmişti yani burada kalan kuzenimin kızkardeşi, hep beraber zaman geçirdik.
Bu güzel zamanların da yeri ayrı o yüzden erken gelemedim
Dediğim gibi bir kere kırmızı scirocco piste çıkarken seni sağ koltukta gördüm galiba emin değilim, internetim de yoktu, açıkçası 2 gün önce suratını buradan görmüştüm, kırmızı scirrocco nun da dönmesini bekledim gelmedi ben de araba kiralamaya gittim. Sonra da göremedim. İnşallah bir dahakine para durumum daha düzgün olursa daha fazla tur atabilirim. Bu parayı uzun süredir biriktiriyordum zatenTeşekkürler yorumun içim
hala bakarken aptal aptal gülüyorumteşekkür ederim
Teşekkürler, gerçekten 21 yaşında bunu yaşamış olmam beni çok şanslı hissettiriyor
Satılırsa çok üzülürüm ve napacaklar çok merak ediyorum.. Bi kapanmadan tekrar gitseydim..
Valla abi ben de bilmiyorum, böyle evlenmişim gibi falan hissediyorum zaten
Teşekkür ederim
İnşallah, umarım bi techturkey buluşması da orada olur
Elinizde varsa fotolar videolar paylaşın siz de bakalım farklı neler varmış
Köln'den çok uzak değildi bence gidin ne yapıp edin, ben teşekkür ederim yorumunuz için..
NE demek abi keşke daha güzel bir kameram ve cebim daha dolu olsaydı da sizlere daha güzel videolar fotoğraflar daha profesyonel bir sürüş verebilseydim
Teşekkür ederim, inşallah bir gün oluruz orada
İnşallah abi, senin gibi ben de simülasyon manyağıyım ve o kadar tur attıktan sonra gerçeğini görmek inanılmaz
Abi ne yazık ki yarın dönüyorum, belki fırsatım olursa tekrar döneceğim. Çok da iyi başlamadı babamı kaybedine ama sürerken hep onu düşündüm benim gibi mutlu olmasını istedim umarım hissetmiştir. Teşekkür ederim yorumun için
İnşallah nasip olur, çok büyük şanstı techturkeyden 2 kişinin aynı anda orada olması ama denk gelemedik
Ben teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Teşekkür ederim abi okumak için gösterdiğin çabayaValla otobanları merak edilir ya, aynı günde hiç bu kadar porsche görmemiştim
Ben de aynı şeyi diyordum ayın cümle bir gün mutlaka ölmeden gideceğim diye ve gittim siz de gidersiniz.. Megane R26-R alabilirsiniz 175 euroya tam biçilmiş kaftan![]()
anlatım süper olmuş, fotolar videolar da aynen. tecrübenin tarıfı zaten yoktur... valla adına sevindim bunu yaşayabilen ender insanlardansınhelal olsun
Böyle olduğunu hiç bilmiyodum çok güzel inş kısmet olur bende giderim böle bir deneyim yaşarım![]()
CUP Edition
Finansinvest
Adına çok sevindim çok güzel anlatmışsın umarım bi gün nasip olur bize de![]()
What Goes Around,Goes Around
Vay be valla helal olsun boşa dememişler inanmak başarmanın yarısıdır diye sende bunu başarmışsın tekrardan helal olsun
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Anlatım ve fotolar için sağol.
Hayatta en çok istediğim ok az şeylerin başında geliyor. Ne mutlu size bu heyecanı keyfi yaşamışsınız.
Müdür naptın yaaÇok keyifli bir anlatım. Roman tadında konuları okumak istiyor insan. Laubalilikten uzak, samimi konular arıyorsun. Ara sıra böyle konuları okumak gerçekten keyif veriyor yaşamış kadar oluyorsun. Anlatım ve paylaşım için teşekkürler.
Helal langelecek sefer sen ben yücel taxiyle çıkalım
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)