maşallah görkem araçlar bir birinden şık duruyor allah kaza bela vermesin
maşallah görkem araçlar bir birinden şık duruyor allah kaza bela vermesin
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
güzel dileklerin için teşekkürler İbo,,,Osmansız foto çekmem arkadaş
çok teşekkürler,,o konuda Osmanla iyi bir ekibiz,,mekanlar pozisyonlar benden ,,benim kafamdakileri anlayıp canlandırmak en iyi şekilde yansıtmak Osman kardeşimden![]()
teşekkürler kardeşim
Murat abicim çok sağol![]()
ikiside cok guzel gözüküyor maşallah![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
İki araçta çok güzel, fotoğraflar muhteşem. Ancak keşke gtc nin logoları iptal etmeseydiniz. Maşallah.
teşekkürler
eyvallah Mertcan elimizden geldiğince titriyoruz onların üstüne işte seninde yakından gördüğün gibiteşekkürler
çok sağolun,,,gerçekten hepsi güzel birer anı hatta sanat eseri benim için,,,sanatcımızda Osman haliyleLogolar için belki öndeki yorumlara açık ama bu tasarımda arkadaki gerçekten fazlalık
![]()
opelin panjur photoshopta yapılmış gibi duruyor ne zaman görsem öyle bi hisse kapılıyorum orjinali daha yakışıklı olurdu bence orjinale dönün derim![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
zevkler tartışılmaz her zaman dediğim gibi ama standart panjurumuzunda pek bi espirisi yok,,hani özenli bi golf gti polo gti tarzı sportif yada ayırt edici bi özelliği olsa dönerdim şimdiye bende orjinale
buda orjinal panjura ufak bi örnek
http://foto.autozone.be/fotosauto/13...a_25928513.jpg
hahahher türlü isyanımız var dimi İbo
![]()
çok teşekkürler Kadir abim
ahanda bizim sanatcının yorumu![]()
teşekkürler kardeşim![]()
Maşallah Fotolar inanılmaz kaliteli duruyor.Araçlarda öyle![]()
başkan maşallah araçlar silah![]()
osmanım da kaptı ya vallayalnız vectranın iç mekan çekiminde bi dahaki sefere koltukları aynı hizada ayarlayın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)