Simdi usulca o elindeki klavyeyi birak ve hemen oyuncak aracin kumandasini al :)
Printable View
Simdi usulca o elindeki klavyeyi birak ve hemen oyuncak aracin kumandasini al :)
Benim anlamadığım bu tür aksesuarları olan Minibüs,Şahin,Doğan görünce "offf ne saçma" der millet, aynılarını görüp sadece araç garaj arabası diye "muhteşem olmuş" diyorlar. Selçuk abi, kusura bakma da bunları piyasada bulunan herhangi bir Doğan'a yapsan da bu görünüme kavuşurdu,nitekim bu aksesuarlara sahip birçok araç var piyasada- senin aracın orjinallik açısından ender bulunacak araçlardan biriydi, şahsen orjinal kalması daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Yoksa araç kötü durmuyor,ama orjinalliği falan kalmamış,şu an orjinal değil, temiz bir araç durumunda sadece. İlk halini gördüğümde "inanılmaz güzel" demiştim kendi kendime mesela.
Ayrıca neden eleştiri kabul edemiyorsun? Hakikatten ben yaptım oldu durumundasın. İnsanımız zaten bayılıyor böyle şeylere,yoldakilerin beğenmesi normal yani. Akım olayı tabiki senin zevkine ve tercihlerine kalmış birşey, birçok kişi de beğenmiş,arada beğenmeyenler de cıkacaktır elbette. Sen nasıl beğeniyorsan öyle olmalı tabiki, fotoğraf koyup güzel yorumlara eyvallah diyip eleştirilere sert çıkıyorsun biraz enteresan.
Senle ugrasmasini cok iyi bilirimde devlet millet bu haldeyken senin derdine dusemiycem hadi isine bak, yoksa sanmaki altta kalirim ...
Elestiri kabul etmemek deil bu :) benim aracim cok temiz diye guzel oldu etiket oldu diye bisi yok, aksesuar secimi ve kombinasyonu onemli olan emre. Bu etiket camiasindaki adi gecen abilerin coguna gosterip onay aldim bu araba icin , koru korune yaptik oldu demedik. Sanmaki benim arabam temiz diye burda bu isi bilenler cok iyi olmus diyor, detaylari bildikleri icin o sekilde yorum yapiyorlar
Maşallah kanka, Yugoslavya logosunu çaldım bil :D
selçuk abi 10 üzerinden 10 ne eksik ne fazla.Tesisatını hangi anfilerle beslediğini öğrenebilir miyim?Bagaj ve motor içi fotoları olsa iyi olurdu.Sanırım anfiler bagajda,ilerleyen günlerde görmek isterim.Tesisatın kurulumu için araçta hangi tadilatları yaptın selçuk abi.Hem benzin deposu hem de 2 adet 302, 4 adet 85 i nasıl sığdırdın merak etiğim bular.Ama tesisata bittim.Allah kazasız belasız kullanmak nassip eylesin
Amfileri koymadim henuz koyunca paylasirim. Sadece benzin depo borusunu inceltip ileri dogru egdik baska birseye ellemedik
Anlamadığım için bir yorum yapamayacağım çok hoşuma giden bir şey değil, Allah kaza bela vermesin, yapmak istediğiniz bir şeymiş, keşke yapsaydım demekten iyidir...
Abartmadan yapılabilecek her şey yapılmış.Tebrikler :)
derken ??
Benim adam kayırdığım , savunduğum vs yok. Adam ne araba aldıysa ona aklında yakışan şekli vermiş, aracın diğer konusundada her sayfada bir iki kişi çıkıp arabaya uzun lafın kısası çerçici dükkanı diyo. STP nin yaptığı emeği , aklındaki akım doğrultusunda çıkarttığı arabaya bişey demiyor.
Ben ki etiket ten nefret eden bir adam , hatta M olmamasına rağmen arkasına M3,5 yazan arabalara bile gıcık olan bir insan olarak attığım yorum dan bir kısım ;
''...bi Ankara'lı olarakta nefret ederim etiketten öyle böyle değil , ciddiyim. Ama mesele etiket yapmaksa onuda yaptın zaten kitabına uygun şekilde''
Benim demek istediğim yorumdaki amaç eleştiriden bir nebze ama ağırlıklı olarak adamın yaptığı işlemi değerlendirmek olmalı. Adam sonuçta sitede katliam konusundaki arabalar gibimi yaptı ? etiket sınıfında bi araba çıkardı. :cool:
not:Konuyu uzatma , tartışma çıkarma gibi algılanmasın yazdıklarım.
Bosver kardes, saman beyefendi bugune kadar yaptigi araclari koysun onlari yorumlariz
Hay MAŞALLAHHHH : ) kazasız belasız kardesım : )
maşallah Allah kazadan beladan korusun çok kaliteli çok sağlam olmuş ellerinize sağlık helal olsun,çekimler zaten :)
hey maşallah yapılması gereken herşey yapılmış zaten Allah nazarlardan korusun.. ama bi eksik olarak personel direksiyon çarptı gözüme abi oda olursa tadından yenmez :)
Bu alemde bir ALİ AĞAOĞLU bir de STP yi tek geçerim. Onlar yaptıysa olmuştur kimseye laf demek düşmez.
Maşallah çok güzel olmuş Selcuk abi, ilanı hatırlıyorum ilk sahibinden, servis bakımlı kayıtlı falan yazıyordu :) evrim geçirmiş..
olum g.tsün mötsün ama harbi yıkım olmuş amk :D :D