Yetenek Sizsiniz Sergen Yalçın Anlamadım Klibi Video izle | Tr-PortaL.NeT
Elinize sağlık ama bende bişey anlamadım bu yapılan işlerden.
Bu tarz da başka yapılmş orneklerı varmı acaba fotolarını paylaşabilirmisin selcuk.
Printable View
Yetenek Sizsiniz Sergen Yalçın Anlamadım Klibi Video izle | Tr-PortaL.NeT
Elinize sağlık ama bende bişey anlamadım bu yapılan işlerden.
Bu tarz da başka yapılmş orneklerı varmı acaba fotolarını paylaşabilirmisin selcuk.
Hey maşallah yahu.
Alındığı günden beridir hayran olduğum Kehribar bitmiş.
Elinize sağlık çok ayarında olmuş iyi günlerde keyifle kullanırsınız inşallah :)
makina cavvlıyor... maşşallah
Çok güzel çekimler elinize sağlık aracada MaşAllah.
maşsallah takılan her aksesuar ayrı bı guzellık katmıs :):) kazasız belasız :)
maşallah güle güle kullan
tesekkurler arkadaslar sagolun
kanka maşallah eline emeğine sağlık .. kusura bakma çok geç kaldım yorum için ; bu işi bilen bilir bilmeyene bişey beğendirmek yada etiketçiliği aşılamanın bir anlamı yok . ben hiç yıkamacıdan yıkamacıya araba temizletmedim bu iş emek işi nerede kuyu var nerede su var onları bilirdik gazlı bez bagajın olmazsa olmazı lastik parlatma diye bişey yok orjinal arap sabununa devam sabunlar köpürtürsün duru suyu döker bırakırsın lastiklerden su süzülene kadar da birde iç dış cam sildinmi üstüne birde gazlı bez devam iş bittimi ıslak bez kokmasın diye kapı içine koyar üstüne el yapımı araba kokusunu sıkarsın oldu bitti .yola çıkarsın sağdan sağdan inceden takılır iki tek ça çat attınmı keyfine diyecek olmaz . aslına bakarsan bez nemlensin diye bagaja asar kısa mesafe sonra alırsın şimdi yağmur çamur adam bezi asmış araba leş bez kapı menteşesinde asılı duruyor :D .öptüm seni yorumlara takılıp canını sıkma
Selçuk
arabanın maşallahı var.Valla ben çok begendım.Emegine saglık.
Fotoğraflar bi tek bendemigözükmüyo ?
fotograflar silinmiş galiba...
Gönlünce kullanman dileğiyle, fotolar daha iyi olabilirdi.
Babama gösterdim,
Galerimizi 99da deprem zamanı kapatmıştık.
Ondan öncesi bizde de birtane SLX vardı ona yapmıştı abimle babam,fotoğraflarını bulursam eklerim.
Çok beğendi,tam kararında olmuş dedi,arkada pioneerlar varmı bulabilmiş diye sordu gösterince tebrik etti :)
İleteyim dedim Selçuk abi . :)
Maşallah tekrardan.
Run Dmc ( Crow Royal ) - İt's over