Maşallah abi 10 numara olmuş eline sağlık :icon_tup:
Printable View
Maşallah abi 10 numara olmuş eline sağlık :icon_tup:
Maşallah ilk hali ile hastası olmuştum aracın,şuan bağımlısı oldum resmen en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve hiç bir eksiği kalmamış..
Mert kardeşimizin'de ellerine sağlık güzel malzeme kaliteli fotoğrafçıyla birleşince ortaya bu mükemmel resimler çıkıyor..
Hacı içine de çalış biraz :) Torpido kapağı düğmesinin üstüne Jaguar ya da Cadillac amblemi, bardak şeklinde konsola asılan krom küllük, bir de peteklerden birini iptal edip kırmızı bi amblem gömüyolardı içine ne logosu bilmiyorum şu an. Arka direklere nokta ışıklı Cadillac lambaları vs... Yeşil mika güneşlikler, bir de etiketin olmazsa olmazlarından ön cama sol alta parkzeit ve yine ön cama projektör. Özel bir adı var mı o projektörün bilmiyorum da şundan bahsediyorum
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...06986294_n.jpg
masAllah abi :)
Jasonum park saati var ama sagda ve degisik model herkeste olan mavilerden deil :) fotolarda cikmamis esgecmisiz onu sanirim :) icini boyle cok sevdigimden ellemedim yoksa hepsi kolayca bulunan malzemeler yazdiklarin :) boyle sade daha iyi geliyo gozume :)
Sagol oguzhanim ;)
Ben de sadelikten yanayım, hatta dedim ya abartmışsın diye. Ben zevkime göre değil, az buçuk etiket bilgime göre yorum yapıyorum. Aracın yapılış amacı neyse yorumum o yönde olur ;)
Maşallah selçuk abi beklenmeye değecek bir araç olmuş zevkine sağlık
maşAllah kehribara...
kazasız belasız.
gelince göbeğine parmak basçam basların :D içine çöksün elektrik süpürgesiyle çekeriz sonra asddasubasıodalaş das :D:):confused::confused:;););):cool::cool::cool:
maşallah GERGİN JİLET ROKET FİŞEK :D
http://mertsongul.com/stp/DSC_0314.jpg
Dün m3'le beraber Orta Kahve'nin önündeydi maşallah. :)
Çok iyi olmuş abi Maşallah.
tesekkurler arkadaslar :) bı proje daha bu sekılde bıttı dıyım :D yenısıne haftaya baslarız :D
Selçuk abi gaz yağıyla siliyormusun :D Yada gazlı bezle eğer siliyorsan nereden temin ediyorsun ? :)
o tweteerleri zamanında bende babamın sahınıne aynı yere takmıstım anılarım depreştı :)
aga kaputun altını görmedik kornalar nerede ?
mavi camları yok bunun :D