Cok iyisinnn beee
Cok iyisinnn beee
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Seninki görmez zaten o hızları boşver sen![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Dürüstçe paylaşmak istedim.
Herkesin bir bildiği vardır bir forum hikayesi de vardır muhakkak ilk kayıt olduğum günü hatırlarım fena makaraya sarmışlardı çok kızmıştım o gün ama devam ettim foruma takılmaya şimdi yorumlarsam iyiki forumda kalmışım çok şey öğrendim ve öğreniyorum burdan her üye birbirinden değerli.
Aracınada kocaman maşallah kardeşim.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Kardeşimiz henüz 18 yaşında,muhtemelen hayatında ilk defa böyle bir hıza ulaştı direksiyondayken ve bunu paylaşmış,dalga geçmeye gerek yok diye düşünüyorum,sözüm sadece alay etme maksatlı yorum yazanlara
istanbulda il dışı yollarında adım başı radar görmekten sıkıldık 160 km hıza ulaşmayı unuttuk kardeşimiz bi boşluk bulmuş 160 yapmış bir benzine birde trafik cezalarına para yetiştiremiyoruz
Tuvalete giderken bi foto çekeyim dedim ...
![]()
Mikail sen takılma la foruma falan![]()
tebrikler sanırım senin poloda çipetpet tunik ,el yapımı balow op eskgsoz heyaders falan var galiba
Çocuk daha çok küçük. Yaşınında verdiği gafletle araştırmadan bir heyecanla konu açmış. Dalga geçmeye ne gerek var? Allah korusun hırs yapsa çıksa şimdi otobana? Başına birşey gelse? Ki bir tane 320d kullanıcısı vardı. Çok gazdı sonunda patladı bir yere. Neyseki birşey olmadı sadece araba parçalandı. Yine aynı şey olmasın arkadaşlar Allah korusun. Adam hevesli ve yaşı çok küçük. Ayrıca kimseye de saygısızlık seviyesizlik yapmamış. Bence konu silinsin ( Bence ). Bu forum sitesine yakışmıyor arkadaşlar yapmayalım... Biraz olgun olalım...
( Konu sahibini tanımam etmem. Yazımda kimseye yönelik değildir. Kimse üzerine alınmasın. Ben düşüncelerimi söyledim )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)