olm tamda tolga'yla counter daki şarkı muhabbetlerinden bahsedioduk.. zuahah.. görkem görüşücez bebeem..
Bide millet kahvaltı yapıodu biz bira dürüm yapıoduk ya :D
Printable View
sabah videolar vardı naaptınız bulamadım izleyelim dedik arkadaşlarla ? nereye gitti bulamadık
Bu hafta bi cözüm buluruz, hicbiryer bulamazsak Tekirdaga bizim eve gideriz :D
işemekten demirler paslanmış :D:D:D ahuahuahua :D
bu hafta devamı kardeşlerim.
ama ben yarış roll vs istemiyorum boşu boşuna gidiyoruz.
muhabbete gelecem içmeye gelicem ben :)
pazar drag var uyumadan oraya gideriz :D
su konuyu baskasi acsa iserken resimleri eklese butun adminler ayaklanirsiz/site kurallarina aykiri geyik yapilmaz sayfalarca die ozelden pm ler gelir.madem techturkey olarak kımseye ayrıcalık yok konular kıtlenır mesajlar sılınır.hatta banlanırlar bıle.
siz gidersiniz bnm kuzen evleniyo ben düğüne siz yarışa :D
ama ben muhabbet istiyom olmmm :)
18 sayfa olmus/alintilar yaziyosunuz.ne yaziyorum okumuyomusunuz/baskasi yapsa iserken resimlerini size keyifli gelir yani olemi/bunuda yazarken kimseyi igneliyim die bi niyetim yok bunuda samimi olarak soleyeyim/
Tamam da neden bu kadar takıldın? Arkadan çekilmiş bir resim.Müstehcen bişey olsa haklısın dicemde neyse..
hadi gene ortamı kaynaştıran bi foto gelsin benden heheheh
namahrem :D
takilmadim,dusuncemı yazdım sıze gore normal olabılır.sılebılırsınız yazdıklarımı oda sızın elınızde ben uyenız olarak fıkrımı yazdım hepsı bu
dur bekle takıcam şimdi ileriye ;)
eray bu mesajların hos degıl ben sadece dusuncemı yazdım.geyık yapmadım
tolganın dediği gibi c.tesi gece takılıp, sabah körfez drag yapıyormuyuz ?? ona göre organize olalım?? elleri görelim :)
Ben geldim diye turkiyeye kaynastik ettik msnden yapilan muhabbetleri reel hayata tasidik bulusuoruz yemek yioruz vs.vs.
Ayrica`da iseniyo diye birinin biyerimi gozukuyo? Yada yazlik biyerde veyahut icerken hickimse disariya sokaga isemedi mi?
Hadi hepsini gectim..Madem yok konu kapanir banlananlar olur oyleydi boyleydi diosunuz eger varsa cevreniz cok siki fiki oldugunuz insanlar bulusun herzaman irtibat halinde olun bir telefona gelsinler gitsinler vs. fotograf cekin acin konu.;):heyoo:
Burda biz oncelerden cekilen fotograflari koyupta ustunde geyik cevirmiyoruz. .!
Herkese`de acik bir konu isteyen gelir. Gelemeyende ortama ayak uydurcagini dusunemeyende susar,okur konuyu adam gibi sacma sapan konusmaz...
Hadi selametle . .
Evet kimler geliyor bi yoklama yapalım şimdilik gördüğüm kadarıyla
Eriador
Tholl-Ga
Grkm
opeldostlar
34 nvl 80
Dragger
Steam
Vtec-Sedan
Tuner
Sefa_Vts
Yekta
QuQu Onur_K
evet arkadaşlar başka gelen varmı ? ( gelin yaw güzel geyik oluyor :D )
Onur ablası döncekmiş pazar gelemeyebilirim tarzında bişeyler zırvalıyodu soler ztn :D
Bende cumartesi geri dönersem gelirim
34 eke 30 Mustafa MUŞTU ve bi kaç arkadaş daha
Nedir bu ayrımcılık vs muhabbetleri?
Son günlerde sardı birkac kisi daha...
2 tane foto konulmus, anasını satıyım her konuda o fotoların muhabbeti dönüyor.
Ben adamla tartısıyorum adam bu konuyu alıntı yapıyor, ötekiyle kavga ediyorum yine bu konudan mesajla cevap veriyor.
Yahu burda 2 güzel sohbet dönmüs, 2 3 bulusulmus eglenilmis...
Ne güzel iste insanlar egleniyor, mutlu oluyor, nedir bu karın agrısı ben birsey anlamadım.
O kadar yanlıs sözler edilmesine ragmen davet de ettik herkes gelsin dedik.
Yani iyi olmak, dürüst acıksözlü olmak mı kötü?
Surda 2 iseme fotografına takılacagınıza, dostluga muhabbete eglenceye takılın.
Fani dünya, bu dostlukların degerini bilin, gelin katılın ortam olsun eglenelim gezelim tozalım...Laf sokmak, icinden 2 tane resmi cımbızla cekip konusmak falan hos degil...
Sözüm sadece sana degil, bu konudaki 2 resmi malzeme eden herkese...
Bu arada cumartesi gecesi ve pazar sabahı icin msnden konusalım.
Bugun Pasaoglunda Özgünü gördüm, pazar sabahı beraber cıkarız zaten her sekilde ;)
ben buakşam sanayide onurk ile karşılaştım ok diyo. bende yanımda co-pilot müsfettem ile gelicem corolla ile :) buakşam range sport vardı onu sakın bunla gelme dedi :D gelmicem onur ah ah ah a
ben cumartesiye söz vermiyim ama geç de olsa gelirim herhalde.. pazara kesin geliyorum ama :)
sezai range le gel abi ya bizim arabalarda isilik dökücez kambur kalcaz valla :p
Ya speedweekende hic uyumadan gitmistim, gercekten zor oluyor.
Cumartesi biraz da olsa uyumak sart :)
uyumadan gelirseniz pazar o güneşin altında bayılır düşersiniz demedi demeyin :)
evet var benimde öyle aptalca bi tecrübem bayılıyoduk akşamına bi de go kart yaptık salak gibi :D onun için sezai range le geliyo :p abi en geniş hangisiyse onu al işte :D sportu getir hemde bi test ederiz ya :D:D
ben öğlen gibi dönerim
kuzenmin nikahı var. yoksa dragta yaparım rollingte :)
beyler haşırt diyorum
ctesi akşamı kandil :)
ee nerde içiyoruz kolaları :D