:)
En mantıklısı pazar sabah erkenden bulusmak o zaman :)
* Bu arada Cerayda takipte :D
Printable View
:)
En mantıklısı pazar sabah erkenden bulusmak o zaman :)
* Bu arada Cerayda takipte :D
Bende geliorum Sipsiler gelmesin :)
bilader beyenmeyen gidebilir 5-6 kişi hariç kimsenin ble salak saçma geyikleri yok nedir derdiniz beyenmiyorsanız girmeyn bukadar basit
olm napacaz yaa alkol yok neyse muhabbete devam ozaman :)
Evet evet alkol yok muhabbet e devam belki kumda koşu yarışı filan yaparız enerjimizi boşaltmak için :p
mangal yapalım beyler ;)
oo ii ii ben bu plani sevdim :D nauhahdusahduadha :D
Gidiliyo`sa erken doncek biri beni atsin b.koye korfezden:D
En kotu sezai`ye yazilcam zaten:D haha
bu arada listeye
+ Burak(sezai ile benim bi arkadasimiz)
bunuda ekleyin ;) :)
Edit:OZgun neree gelio ben anlamadim :D:soru:
hahahaha Konuyu izleyen adam EKEray zuhahaha cerayda die girmis eheh
Yan kumsalda biraz büyük bi ateş yakalım ne dersiniz ?
gitar çalabilcek geleceğin yıldız adayı bi gençt varmı :)
biz geçen günkü kafaya çıkarsak ateş basmasına gerek yok direk gireriz :D
KAndil diyoruz çocugum evladım nereye içiyorsun ? :)
aa evet dogru dimi:D hahah pazarmi kandil c.tesimi ona gore olmadi yarin bulusalim:D muhahaha
bana farkmaz ben ordan doğru işe gelirim :)
ateş olur mangal olur efendime sölim, muhabbet olur, çekirdek çitleriz efedime söliyeyim yine çekirdek olur :D:D:D
Oooh.. mangal ii olur.. kınalıda 3 tane eşek gibi halı büyüklüğünde kilim 5 ytl o tarz şeyler alalım yoksa körfezde felan kumlarımızı dökmeyelim sonra :) gitar muhabbeti geçmesin yaw.. geçerse de çalarım problem olmez.. çok teklif var bu ara.. :D
Gençlik bu akşam buluşmak lazım bir toplanın bakayım.
bu akşam bana uyar
O zaman 15.08.2008 için
Tuner
Eriador
Sezai
Ve bu arada eklemek istediğim bir şey orası ne olursa olsun bir site ve kendi ailemiz gibi aileler yaşıyor kendisine ve yanında gelicek olan insanlara güvenmiyorsanız lütfen gelmeyin veya getirmeyin
Bu buluşmanın özelliğide tamamen geyik üzerine kurulu olucak ve Araba denemeleri olmayacak tekrar tekrar hatırlatalım.
+Sezai:icon_tup:
ben çalıştığım için maalesef.. iyi eğlenceler ;)
ercan bende ctesi çalışıyom, hatta geçen pazarda çalıştım. merak etme bişii olmuyo :D
kanka dün gecede sabaha karşı yattım zaten gene işe geldim bu akşam aynı şekil yaparsam bi yerlerde bayılıp kalcam 2 gündür 4 saat uyku ile duruyorum işte de yoruluyorum iyi olmaz c.tesi kaçarım yanınıza :)
çak 2 bira tüm enerjini toplarsın :D
ben buakşam çıok içicem
hertürlü gelmem içmem görmem lazım :)
la hani yarin buluscaktik:D simdi 3gunmu orda olcaz yani:S
ohoo hoo
Ben gelmesine gelirimde bole yarim yamalak olmazla 2bira cakcaz die programi bozmayin:D
Sprite,cola vs. turevleride iyi kafa yapark bak demedi demeyin:D
Akşam buluşuyoruz bir daha siteye giremem isteyen bana cepten ulaşsın.
Ben gelemiyorum bu aksam..***** bikac sebebten dolayi :)
Yarin oglen saatlerinde ordayim allahtan bi keder gelmesse aksam ustune dogru :)
yarın erken vakitlerde orda oluruz denize girmek lazım :)
Sezai ile Kerem geldi kumburgaz da dürümcüdeler bende yola çıktım gelenler le orda görüşrz ... orda göremezseniz Celaliye de Eczacılar Sitesin deyiz kime sorsanız gösterir kayhan oto yıkamann karşısındaki en büyük site kumburgaz dan 2-3 dk sonra ...
bu gece gelcektim usendim:D
yarin gorusuruk . .:)
Kaan kanka tekrar tekrar teşekkürler yine güzel bir akşam geçirdik sayende