Demek yeni moda deri kaplama.
Bende gelecek olan OMP Confort Lusso koltuklarımı Danua derisinden kaplatacağım. Trend 'i yakalamak lazım.
'90 - '00 yılları arasındaki modifiye fotoğraflarının %90'lık kısmı bunlardan oluşmuyor muydu zaten?
yemişim trendi..
bir şeyi başkası için değil kendin için yapmak en güzeli
bir laf vardır severim, herkes aynıyken ben farklıydım, şimdi herkes farklı ben aynıyım![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Kanka cem yilmazım bi film repliği vardı " donun varmı var yaz salı günü gelecek" film derken action mu comedy mi dram mı![]()
![]()
![]()
![]()
ya sımdı herkes sleeper sleeeper gore gore bu araclar sıze apaçi işi gelıyor ...bıde hersey hız motor deılkı gorsellıkte önemlıvalla herkesın içinde apaçilik va donun 4 5 senesı öncesıne
hoşumaza gıdıp zevkle yaptıklarımıza sımdı apaçi dıyoruz
www.honda-tech.com
Turkiye daha avrupada`ki araclara .ok aticak durumda degil . . .
O yuzden bosa kurek cekmeyelim arac guzel basilmis diyelim geecelim derim![]()
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
ya hayatımızda farklı farklı devrımler oluşuyor bunlar yaşamımızdakı oluşacak şeyler...örnegın 5 sene önce dtm spoıler alayı takardı şimdi apaçisıyah jant takardın mıllet bune bogmuş en guzl grı derdı
neon lu gunlerı unutmamak lazım
yabancılardada zaten dıkkat etım gorsellıge onem verenler aracı bastan yaratma cabasında artık sıradan seylerı deiştirp daha ılgı cekıcı devrımelr yaratıyorlar
bu içi derılı classıc 106 gti bır baskasıda var bulursam koyucam
![]()
www.honda-tech.com