itanayla almancı yapılır :D
Printable View
itanayla almancı yapılır :D
Araç Ankara'ya gelince bi kullanayım bari, adam akıllı binememiştim içimde kaldı. :)
hayırlı olsun İnş sorunsuz bi şeklilde projeni tamamlarsın kardeşim
onur abi hamster istanbula gelince kesin bekliyorum benim dükkana ona göre tolga biliyor :) 0535 866 49 84 noter benim burda da var gelin burda ben yaparım satışı :)
ramcho die kaydet abi ağirlik bunu kullanıyorum..
Komançi Apaçi diye kaydet akılda kalması daha kolay. :D
hahhahah komik seni komik :D
Hayırlı olsun Allah utandırmasın.
http://img526.imageshack.us/img526/5545/3mk2sab1gd1.jpg
hmm bayıldım bayıldım..
maşallah hayırlı olsun yeni proje dünden beri konuyu izliyorum valla ramço abi senden korkulur :D:D:D
:) benden nie korkuyosunuz korkmanıza gerek yok sende proje yapsan ve ya yapmayı düşünsen elimden gelen yardımı yaparım ki bu forumda herkez yardım eder...
almanın yapılmasını istemem deki sebep yapılmamiş olanı yapılması daha tatlı proje olması bugun ek kasaya k20 kondu eg ye b20 yapıldı ek ya H22 YAPILDI NOS TURBO ÇAKİLDİ ama mk I e mk2 ye sato usta g60 supercharger yaptı izmirde bi mk 2 vr 6 atıldı sonuçta bunlar daha zevkli makine..
inş onurun istediği gibi bir makine yaparız da büyük bir zevkle biner..yoksa oyar zaten beni :)
Walla Ramço dediğin gibi proje dediğin yapılmamışı yapmaktır.Bencede çok zevkli bi makine olacak işallah,ama parça MKII'ye parça bulamazsak çok pis oyacak Onuralp bizi.Ama emin olunki ilk beni oyar adamla masalarımız karşılıklı ve dünden beri bana soruo napalım die.Ramço walla sana güvendik ya umrm sorun yaşamadan toplarız :D Ama toplama aşaması biraz sürücek yani hemen beklemeyin....