arac cok muhtesem olmus kazasız belasız...yanlız beyaz jantlar hic yakısmamıs sen onları bana gonder(saka yaptım alınma)
arac cok muhtesem olmus kazasız belasız...yanlız beyaz jantlar hic yakısmamıs sen onları bana gonder(saka yaptım alınma)
Fuck The System !!!
ya herkes bu jantları istiyo cok hafif oldugu icin mi![]()
maşallah.kazasız belasız.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
saol kardesim
Nuri nie benim adım yokbende sabaha kadar Garajdaydım... bende herşeye burnumu soktum, bende utkuyla birlikte kafayı sıyırdım
Çok güzel oldu kardeşim, allah içine sindirsin...
Doğan usta ilk Hondasını yapmasına rağmen gayet ii bir iş çıkardı...
Utku kafayı yicekti bi ara garibim, allahtan sen arka koltukta sızmış yatarken iice eğlendirdin adamı
Soner 2dk'da güzel fotolar çekti...
Uğur'un zevki ve desteğiyle, senin isteklerin birleşince izlemesi/binmesi/gazlaması çoook keyifli bir araç çıktı...
ellerinize sağlık!
GNY Performance'ı da unutmayalım![]()
nuri burdan sana sesleniorumvtı alman için kanına kim girdi sora bunlar için kanına kim girdi sora o parçaları kim seçti (far stop ve stickerı hariç) tabi arabanın başında durduğum zamanları hiç saymıyayım sana aldığından bu güne kadar adım geçmemiş hiç ama nese o far,stop, stickerlardan kurtulursan çok daha güzel olucak ama zevk meselesi işte bana kalsa alıcaklarım belli far+ stop bence böyle olursa dahada güzel olur utan utan renç hatırlamış bak ne kavga ettim senle o parçalar için biliosun kendi arabama alıcakmışım gibi şeçtim
![]()
olm du kit car aldık bide erol BİNİN ARABAYI ALCAM iste kafam karısık hAngisine ne takcam bilmiyorumrenc olm sen bitanesin ugur sende destekleriniz< icin cok tesekkurler
kaç kişinin eli var nurı arabada![]()
www.honda-tech.com
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cok emegi gecen var cok performance shop barbaros abi pasaoglu savas abi dr.ecu falan onlarda cok yardım etti
kanks ne cabuk unuttun o bu evtbuarada unutmadım aman tolga abi cok tesekkurler geldin yardım ettin ugrastın fikir verdin cok saol varol
hmmmm masaallah.çok güzel olmuş...şu bagajın ve kaputun resimlerini yakından görebilirmiyiz....1-2 resim ile....çok merak ediyorum..
abi aksam 8 gibi bulusalım 9 da olurda bi konusalım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)