Masallah TRdeki goruntusuyle kaput altiyla basarili vteclerden biri emegine saglik Nuricim elini deydirdigin arabanin kaderi degisio![]()
Masallah TRdeki goruntusuyle kaput altiyla basarili vteclerden biri emegine saglik Nuricim elini deydirdigin arabanin kaderi degisio![]()
eksiksiz olmuş maşallah...
araba çok güzel olmuş,gıpta ile baktım...
bi sorum olacak... Carbon malzemeleri takınca görsellik dışında hissedilir bi performans artışı yol tutuş iyileşmesi oldu mu_?
saygılar...
Vay gunay kankam benim kardesim canim.bu arabada en buyuk emek utkuda adam acayip ben bole bi mapper arti mekanikci gormedim proserviste show yapti ilk kez honda yapti zaten soner prof fotocu laf yok emegi gecen herkese tesekkurler
Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim hayırlı olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
kazasız belasız tekrardan nuri, hiç benim adımı geçirmemişsin ama alacagın olsunrc leri vermesem nahhhhh yürürdü
bu arada ses gerçekden hoş muş ama dikkat et![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Erol abi cok ozur dilerim cok saol enjektor sorununu cozdun allah razi olsun sen bitanesin abim benim.mertcan valla senin ek cok yakisti saol.miniksede tesekkurler telefonla bol gorustuk cok yardimlari oldu
bu arada utku yaşıyor deilmi kahırdan fln gitmedişaka bi yana byk emegi geçti utkunun kii sanayide bile seni çıplak bırakmamış
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Maşallah çok güzel. Ben sedan vtecler için karbon bagaj yok biliyordum. böylece onuda görmüş oldumKazasız belasız
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
nuriiii allahın adını verdim şu önplakayı ve gereksiz typer yazılarını sök ya.
kazasız belasız kullan![]()
kanka kaplamaya karsıyım carbon tavanda yok mecburen yapamıyoz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)