sitenize yeni uyeyim ama cidden tebrikler...artık bidaha olursa izlemeye gelmek isterim tekrar tebrik ederim...
porsche cup için gitmiştim..Sizi orda görünce bi taşla iki kuş oldu..Organizasyon harika..Ciddi keyif aldım..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Resimlerin yurtdisindaki organizasyondan hic bir farkı yok modifiye olarak cok adım attıgımıza inanıyorum tek kelimeyle mukemmel ve gelemedigimiz icin pismanim
çeşitlli son derece basit ve boktan sebeblerden dolayı gelemedim buğra..
bir ara anlatırım sende üzülürsün..
gönlüm hep seninle..
daha iyilerine inşallah imza atarsın...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Valla Buğra helal olsun istanbul park ıda fet ettin ya .. yakında indiana polis e dadanırsın korkulur sendn
Bütün araçlarada maşallah hepsi biribirnden güzel ...
Gürsel Bro sende yakıyorsun Maşallah inş en yakın zamanda ayarlarını yaparsın tam olarak bi görmek isteriz seni![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
"DU" pLaka Aksu'nunki di mi?
cok gelmek ıstedım son dkkada bazı problemler oldu gelemedım dıgerlerınde ordaa olcam ısallah
bu arada bugra&atıl otoparkı son nokta olmus yane koptum![]()
Buğra abi eline sağlık çok güzel bir organizasyon yapmışsın
Gürsel evoo fena allah nazarlardan saklasın..
resim çeken arkadaşlar elinize sağlık.![]()
Arkadaşlar Sizden bir ricam olucak ...
Fotoların buyuk ebaylı hallerini bana e-mail olarakta atarmısınız organizasyonumun hatıralarını saklamak istiyorumda
bugra.yildirim@partner.com.tr
Şimdiden teşekkürler ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)