Bahadır böyle demiş 2. sayfada...
opele saturn denmiyor birader kasa kodları ve şasileri aynı saturnle ama bilmiyorsan öğren ingilterede soruyorsan vauxhall avusturalyada soruyorsan holden deniyor.Burda ciddi bir japon alman kavgası yaşanıyor gördüğüm kadarıyla ama bu japon olayında tek bir markanın tutkunları farklı davranıyor yapmayın japonyadaki tek marka siz değilsiniz.bu arada evimde olan araçları merak ednler için 6 tane bunun 3 japon 3 ü alman hatta bir zamanlar 4 almandı su an bu 6 araçda elimde ve her zaman kullanıyorum
mercedes
bmw
ww
opel (1990-2006 5 adet)
japonlar
mitsubishi
toyota
nissan
modellerini ve özelliklerini yazmıyorum bu zaten önemli değil ama almadığım tek bir japon markası var onuda siz arkadaşlar tahmin eder japonda ayrı almanda ayrı.
yaw biz ortaokulda peugeotlara puch motoru swaplardık :D
adanada eskiden bayaı hızlı mobyletteler wardı muahaha :D bigün otobanda giderken (hızım 150-160) yanımda birisi düpedüz motorun üssüne uzanmıs bi şekilde geçiodu :D çıkan ses ise sinek ilaçı veren arabalar gezerdi eskiden aynen şöle:beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
karın ağrısı değil miğde bulantısı :eek:
uyumak lazım sabah erken kalkmak lazım yarın japon günü koltuk ısıtma ve sunroof beygirden daha önemli oluyor hakan olanlardan biraz versene :)
ahahah o zmn merso yada bmw yi tercih etmeni dilerim gerçi pazar çatara çutara yapmakta gerek :)
beyler lütfen rica ediorum konuyu saptırmayalım
Konusununda ak saptırmasınında adam gibi konuşuyorum gelmiş karşıma artist artist cevap veriyor... Yok karın agrısı bilmem ne... Gel bi yanın yiyorsa karşımda konuş böyle bak bakalım ortadan ikiye bölüyor muyum bölmüyor muyum? Geldigim yer profilimde yazıyor ayar etmeyin adamı
Senin konu açıp açmaman degil sonrasında takındıgınız tavır önemli... Bak sitenin sahibinin imzasında ne yazıyor? Herkes fikrini belirtir, kimse yapılan işi begenmek alkışlamak mecbureyetinde degil...
kardeşim ben sana bişemi dedm veya ben beenmek zorundamısınız dedm gnlerdir ne cewap yazıorum farkında diilmisin? ama uzatıldıkça uzatıldı yeter artık bence tartısmanızı baska yerden yapın ben alkışla diede bişe demedm hıncını ondan aldın bide bana dalaşma rica ediorm
Yahu ne kadar önyargılısınız, yorum da mı yapmayalım biz?
Konunun sebebiyle alakası yokki benim yazdıgımın...
Ben kisisel yorum yaptım, ses getirmek icin ferrariye konmustur dedim.
Arkadas da opelin neler yapabildigini görmek demis, ben de calibrada da bunu görebilirsin dedim.
Ne alakası var konuyu koymasaydım, söyle olsaydı böyle olsaydı...
Senle yüzyüze de görüstük ankarada turbo zoneda, istanbulda pasaoglunda...
Actıgın konu ile ilgili bir sorun yokki, herkes kendi düsüncesine göre yorumluyor.
Hıncımı almak istesem yöntemim bu olmaz emin ol...rahatınıza bakın
yok ben sana zaten bişe demedm ben konu bu kadar eleştirildi bence dahada uzatmaya gerek yok dedm içmde art niet veya ters bişe yoktu ve halen yok sdc elim kırılaydı koymasaydm teriminide kendim içn yapmıstım sen yanlış anlamıssın
katiliminiz icin tesekkurler;
gerekli islemler yapildiktan sonra konu tekrar acilacaktir...
iyi geceler.
piç etseydiniz konuYU !!!! ya allahım yarappim yaqaa kim nereye ne koyarsa koyssunz size ne be beyenmedim deyin geçin allah allah illa piç ediceksiniz konuyu kime NE !! keşke alabnilseniz hepiniz 355 de motorunu değiştirseniz yada binseniz salakca konuşmayın burda kimi yakar kimi yakar kimseyi bağlayamaz lütfen salak salak cvplar yazm yazmayın su konuya almancılarda hayallerde yasamasınlar 1600 çıkarabilicek bir araba olkduğunu sanmıyorum heleki 6 silindirden :) neyse bunun tartışmasını yapmayalım
gel gelelim herkesin sewdiği marka olabilir kimseye zararı olucağını sanmıyorum ama bazı gerçekler var almanlar sağlam yapar japonlar hızlı atıyorum herkesin iyi olduğu konu vardır dimi ?