honda motoru olsa onur kırmazdı herhalde :D helal olsun üzerinde gm motor var daha ne
honda motoru olsa onur kırmazdı herhalde :D helal olsun üzerinde gm motor var daha ne
hehe ilk kez böyle birşey oluyor sanırım. çok hoş valla helal olsun
bu arada herkes aslında marka değerine takılmış gibi geldi . ben 330 hp lik bir motor yerine 660 hp lik bir motor takılmış olarak bakıyorum olaya.
e tabi c/z20let hastası olan birisinin hayal gücünü kullanarak fantazisel hareketlerde bulunması kadar eğlenceli birşey yoktur.
çok güzel hareket diyorum :D
not: bu arada o çıkan ferro motoru bir astra yı nasıl yürütür diye merak ettiği an kobay olmaya hazırım :p
ewet chatin bu z20let biraz yenisi...
opellelr çok salam yürüyo japonyada şemsiye üretilirken şimşekler yollarda geziyordu opele laf yok
her zaman ayrı bir zevk alman bu resim 8 sene önce çekilmiştir
http://img22.imageshack.us/img22/4387/img0003ua6.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/img...pg/1/w1600.png
yarın bizim ustaya söyleyim tech2 bağlasın buna :D:D
helal olsun
bence degısık olmus ama acıkcası 355 gıbı bır arabanın sadecc tubi takarım. sonra alır bebekte turumu atarım ...
20let in stock hali kapak acilmadan ne kadar guc cikartabiliyor? Merakimdan soruyorum
emeğe saygı :)
emeğe saygı duyarım ama araça yazık olmuş dedikleri gibi
öncelikle bende olsam yapmazdım ...
ama bunu yapan marcus denilen adma kendi reklamını yapıyor kendi yaptığı işleri gösteriyor .. herkes kendi işini iyi reklamını yapmak ister ... vmax ı bilmeyen ilk göre biri bu ne diyecek sonra bakıcakki araç cidden de gidiyor hea demekki opel de güzel yüklene biliyormuş amaç bu .. millet e göstermek istenilen bu ...bunun asıl gittiğini gören opelini yüklemek isteyen x kişi direk vmax a gidicek benm motorumuda böyle yapın diyecek ...
normal hayatta kac kişi yapar bilinmez ( 100 de 1 dir belki ... ) ama reklam için gayet güzel bi adım.
Mükkemmel proje :)
bu arada LET , LEH , LER farkı nedir bilginiz var mı ?
hepsi aynı blok z20leh en gelişmiş motor kollar ve pistonlar daha güçlü..