User Tag List

Sayfa 4/18 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
342 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Vmax powered FERRARİ F355 BERLİNETTA Z20let engine swap project :)

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BrakeHorsePower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olabilir farklı bi bakış açısı gayet normal. Ama enzo 660hp, amaç hızsa ferrarinin hangi motorunu swaplayabiliriz ki? Ses kalite vs evet süper kimse bi şey diemez ama hızsa amaç dediğim gibi. Şu anda bu araç orta speclerde. İşletim sistemi bosch m1.5.5. Maf iptal vs. Gt4202 takılacak ilerde ve o zamn 800hplerde olacak. Tepkiler normal Sonuçta alman tuner. Ferarri ferarri dir...
    oyle bi yazmissiniz ki enzo motoru koysak bile bizim motordan gucsuz olcak orjinal zz20let motoru kac beygirki bole dediniz yada bir modena ,f430 355 motoru alip turboladinizda z20let ten cikan gucu alamadiniz mi ? amac hizlanmaksa daha hafif bi kasa tercih edilmeli bence .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyle bi yazmissiniz ki enzo motoru koysak bile bizim motordan gucsuz olcak orjinal zz20let motoru kac beygirki bole dediniz yada bir modena ,f430 355 motoru alip turboladinizda z20let ten cikan gucu alamadiniz mi ? amac hizlanmaksa daha hafif bi kasa tercih edilmeli bence .

f40 lm edition twin turbo
    körler sağırlar

BrakeHorsePower
    Misafir
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine yannış değerlendirdin, ferrariyi turbolama vs gibi bi şey söz konusu deil bizim için. Enzo bile stockta 660hp dedim, küçümsediğim için yazmadım. Orjinalde z20let 200hp, evet ama olay tune etme olduğu için böyle bi örnek verdim. Sonuçta 880hp 900hp z20letler de var. Hafif kasa vs hepsi zaten yapıldı speedster, e30m3let vs gibi...Dediğim gibi bu sadece proje arabası, beğenip beğenmemek sizin elinizde, ama emek çok büyük. Ferrari, ferrari dir, opel de opel. Ferrariyi ezme vs gibi bi şey zaten mümkün olamaz, bunun farkındayız...Sadece swap projesi, alt tarafı proje ve z20let i tune etmek inan çok ama çok ucuz...

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    K20 ya da 2JZ konsa tepkiler nasıl olurdu merak ediyorum açıkçası

bende sanırım orijinal motoru tercih ederdim
    ahahah dandik opel motorunun orda ne işi var...

emre.aksu
    Misafir
    abi siz bu swap olayini yanlis anlamissiniz...

BrakeHorsePower
    Misafir
    Bİraz izah edermisin, engin tecrübelerine dayanarak. Swap olayı nedir?Amacı nedir? vs... hangi araca, hangi motoru swapladın? Neden swapladın? Orjinalinden daha fazla gücü aldın mı alamadın mı? Ne gibi sorunlarla karşılaştın? bunnarı nasıl aştın? alakasız bi motora hiç alakası olmayan bi şanzumanı nasıl oturtun? vs vs vs gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferrari fabrıkasını goreve cagırıyorum...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bİraz izah edermisin, engin tecrübelerine dayanarak. Swap olayı nedir?Amacı nedir? vs... hangi araca, hangi motoru swapladın? Neden swapladın? Orjinalinden daha fazla gücü aldın mı alamadın mı? Ne gibi sorunlarla karşılaştın? bunnarı nasıl aştın? alakasız bi motora hiç alakası olmayan bi şanzumanı nasıl oturtun? vs vs vs gibi...
    kendiniz yapmis gibi neden soruyorsunuz peki?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

BrakeHorsePower
    Misafir
    Projeyi 2 senedir bilioyorum ve bu projeyi yapan firma, kendi firmam, ne gibi zorluklarla karşılaşıldığını, nelerle uğraştıklarını bizzat biliyorum. Normal tepkiler, sonuçta opel...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence, o kadar gelen tepkilere ve espirilerede hazırlıklı olucksınız en azından,orda emre arkadaşmızın yaptıgı ufak bi espiri neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım. bu arada bende swap yapmadım bunu söliyim şimdiden.

tünay ben aradım ferrariyi sen sus dediler bana
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Projeyi 2 senedir bilioyorum ve bu projeyi yapan firma, kendi firmam, ne gibi zorluklarla karşılaşıldığını, nelerle uğraştıklarını bizzat biliyorum. Normal tepkiler, sonuçta opel...
    V max sizin yani ? iyimis biz almanlarin saniyoduk .

tepkiler normalde sizin tepkileriniz normal degil

insanlar yorum yapiyor , boyle alayci asaglar sekilde cevap veriyorsunuz .

garip bi swap sonucta , 355 gibi efsane bi bir aracin yaninda donup bakmiyacaginiz bi motor var , bu gayet normal bisi insanlarin tepkiside normal , bunuda kabul ediyosunzu ama cevap verme sekliniz yanlis .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

BrakeHorsePower
    Misafir
    Tepkiler normal, en baştan beri söylüom. Çok normal, sonuçta olmayan bi şey ve ferrari gibi bi araç söz konusu, ama ben de şunu anlayamıyorum neden opel motoruna karşı bu kadar kötü bi yaklaşımınız var.???

BrakeHorsePower
    Misafir
    Peki swap ı yannış anlamışsınız siz be abi gibi küçümseyen bi yaklaşım doğru mu? İnsanlar buna kafa yoru sonuçta yapmak için...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe bugun bende kopenhag da bir cekilise katıldım ingiliz mennşeili best of the best motor adında bir lotarya banada ferrari cıkacak allahın izniye insallah
    Bu arada cekilis 35 € idi bayaa koydu yaw

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu motorun bir opelin içinde olup 800 hp olması durumunda kimsenin bu motor hakkında kötü söz söyliyiceğini zannetmiyorum ama ferrarinin içine kondumu işte orda olay kopuyor. ister 1000 isterse 2000 hp olsun bunu insanların gayet normal karşılanması pek beklenesi değil
    74 model sehpa...

emre.aksu
    Misafir
    Peki swap ı yannış anlamışsınız siz be abi gibi küçümseyen bi yaklaşım doğru mu? İnsanlar buna kafa yoru sonuçta yapmak için...
    ben kimseyi kucumsemedim...orda yazdigim sadece espiriydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahah dandik opel motorunun orda ne işi var...
    bende anlamadım hıc gerek yokmus k20 daha ıyı gıdermıs yada f20c fılan

yanlıs secım olabılır ama ılgı cekıyor ve farklılık ıyıdır,)..

BrakeHorsePower
    Misafir
    Benim ki de esprine karşı soruydu, küçümsenecek bi kelime göremiyorum kendi yazdıklarımda da... Ferrari söz konusu olan burda hem fikiriz. Tepkiler de normal. Bizlik bi problem yok. Bakalım ferrari alacak mı aracı, yoksa let fikri hoşlarına mı gidecek prob deil. Trtışamk iidir hiç bi zaman kaçmam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tepkiler normal, en baştan beri söylüom. Çok normal, sonuçta olmayan bi şey ve ferrari gibi bi araç söz konusu, ama ben de şunu anlayamıyorum neden opel motoruna karşı bu kadar kötü bi yaklaşımınız var.???
    bılınmemesı normal ya bırı corsaya c20let swaplasada gorsek o zmn butun bakıslar degısır, sonucta japon deıl nadır ornek cıkar trdan..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)